Jason Momoa to bere z gruntu. Na tuhle roli byste ho nikdy netipli

Jason Momoa to bere z gruntu. Na tuhle roli byste ho nikdy netipli
Jason Momoa | HBO
Ve svém novém filmu se Jason Momoa stane sněhulákem! Upsal se totiž k hlavní roli ve snímku Frosty the Snowman, kterému propůjčí hlas.
Což není až zas takový kolaps, že? To stát se jím na plátně, to by byl teprve odvaz, zvláště s tím jeho hárem. Na druhou stranu je třeba dodat, že to nebude mít jako filmový sněhulák vůbec snadné, neboť Josh Gad nasadil se svým Olafem laťku hodně vysoko. :-)
Studio Warner Bros. se rozhodlo, že pro postavu sněhuláka Frostyho připraví nový celovečerní film, který bude kombinovat hraný snímek s počítačovou animací. Sněhuláka Frostyho vytvořili Walter Rollins aSteve Nelson v roce 1950 pro vánoční písničku a od té doby je z Frostyho oblíbená postavička, která nesmí u americké verze těchto svátků chybět.
jason-momoa-to-bere-z-gruntu-na-tuhle-roli-byste-ho-nikdy-netipli
Frosty the Snowman | Walter Rollins a Steve Nelson
Autorem scénáře k filmu je David Berenbaum, další jedinci na palubě zatím ještě nebyli odtajněni, neboť snímek je v počátcích příprav. Každopádně Jason Momoa bude film i produkovat a než odstartuje natáčení a studiu se podaří najít režiséra a další herce, může se soustředit na Aquamana 2. Jeho natáčení by mělo začít ještě letos s tím, že premiéry bychom se měli dočkat v prosinci 2022.