Želvy Ninja to zkouší zase od začátku!

Želvy Ninja to zkouší zase od začátku!
Želvy Ninja | CBS
Je tedy jasné, že to budou zkoušet zas. Seriály o mutantích želvách milují miliony lidí po celém světě. Každý jsme snad někdy měli na nábytku přilepenou nějakou tu maskovanou želvu s vypůjčeným jménem od věhlasného umělce.
Želvy Ninja
Želvy Ninja | Group W Productions/CBS
Zdá se ale, že dnešní děti už je tolik "nežerou", takže netuším, kde chtějí vzít filmaři publikum, které by na Želvy Ninja přitáhli. Původní pořad z roku 1987 jsem milovala, ale dnes si nějak neumím představit, že bych na mistra Třísku a spol. šla do kina... Ale možná jsem výjimka.
Každopádně Nickelodeon se rozhodl, že natočí nový film, který nebude mít s dosavadními pokusy nic společného. Navíc zvolí cestu počítačově animovaného filmu. Po více jak deseti letech tedy budou Želvy Ninja opět zcela animované. A pro Nickelodeon je tu jeden aspekt navíc - půjde o jejich úplně první celovečerní počítačově animovaný film určený pro kina.
Želvy Ninja
Želvy Ninja (1987) | Group W Productions/CBS
Producenty projektu jsou Seth Rogen, Evan Goldberg a James Weaver. Vedoucím seriálu jeJeff Rowe a scénáře se ujme Brendan O’Brien. Tak uvidíme.