Netradiční prodej Kinoboxu aneb Tanec kolem smluv

Netradiční prodej Kinoboxu aneb Tanec kolem smluv
Prodej Kinoboxu. Červen 2020. | Livesport
neni-podpis-smlouvy-jako-podpis-smlouvy-aneb-velmi-netradicni-prodej-kinoboxu-4
Prodej Kinoboxu. Červen 2020. Tancovalo se, bubnovalo se, dělo se hodně... | Livesport
Podpis smlouvy, ke kterému došlo v květnu 2020, byl velmi netradiční. Na recepci Livesportu se vytvořil kruh pro dvacet bubeníků a dvě tanečnice. V moderní prosklené budově se začaly dít netradiční věci. Petr Vachler přichystal právníkům a byznysmenů něco, na co nejsou zvyklí. Hi-tech budovou se začaly rozléhat zvuky bubnů a zvědavci se chodili dívat, co se to vlastně děje. Někteří zaměstnanci z patra vedení Livesportu se přidali. Dvě nádherné tanečnice rozproudily energie. Šamanské bubny navodily neopakovatelnou atmosféru. Majitel Livesportu byl v rytmu, stejně jako právníci a šéfové sekcí.
V roce 2020 prodal Petr Vachler (vpravo) web Kinobox.cz Martinu Hájkovi, majiteli společnosti Livesport.
Z podpisu smlouvy | Livesport
"Mám rád když je svět barevný, když se dějí netradiční věci. A když jsem poprvé přišel do luxusní technologické novostavby Livesport.cz, věděl jsem, že podpis smlouvy musí být netradiční, zajímavý. Rozhodl jsem se pozvat partu bubeníků ze spontánního bubnování, s kterými si občas užiji chvilky přítomnosti. Nikdo o ničem nevěděl," svěřil se Vachler.
neni-podpis-smlouvy-jako-podpis-smlouvy-aneb-velmi-netradicni-prodej-kinoboxu-9
Nálada byla skvělá. Celá řada přítomných krásných žen si přála vše opakovat... | Livesport
"Lidé nevěřili, že to udělám, že je to prý přes čáru. Ale já se ptám, co je přes čáru? Užít si společně čas, uvolnit se, nemít předsudky, změnit paradigmata? Nepočítat čas jen v penězích? Myslím, že to bylo skvělé rozhodnutí."
neni-podpis-smlouvy-jako-podpis-smlouvy-aneb-velmi-netradicni-prodej-kinoboxu-10
neni-podpis-smlouvy-jako-podpis-smlouvy-aneb-velmi-netradicni-prodej-kinoboxu-8
neni-podpis-smlouvy-jako-podpis-smlouvy-aneb-velmi-netradicni-prodej-kinoboxu-7
Bubnovali třicet minut, všichni se přidali a pak šli podepsat skoro 80stránkovou smlouvu. "Pomoc. Mně by se to vešlo na jednu A4, či do podání ruky, ale právníci jsou právníci. Takže po podpisu se šlo znovu bubnovat. A stálo to za to. Po dalších dvaceti minutách jsme vybubnovali krásné desetiminutové ticho. Všichni seděli, mlčeli, energie se dala krájet a všem bylo úžasně," dodává Petr Vachler.
Více v galerii.