Policajt v Beverly Hills 4: Naděje pro Eddieho Murpyho, nebo další průšvih?

Policajt v Beverly Hills 4: Naděje pro Eddieho Murpyho, nebo další průšvih?
Policajt v Beverly Hills | Paramount Network
Na druhou stranu ale musíme přiznat, že dobře na tom byl i před pandemií a svůj podíl na tom máme i my. Platforma nabízí kvalitní pořady, na které slyšíme, takže proč ne? Jen se ptám, kdy nějaký závistivec přijde s teorií, že si virus nakonec nechal na zakázku vyrobit právě Netflix, aby nabyly zisky a konkurence šla do kopru. :-)
Pojďme ale k věci. Netflixu se již před nějakou dobou podařilo získat práva na čtvrtý díl akční komedie Policajt v Beverly Hills. Role detektiva Axela Foleyho by se měl opět ujmout Eddie Murphy. Režiséry zůstali Adil El Arbi a Bilall Fallah. A právě toto režisérské duo nyní pro Digital Spy potvrdilo, že projekt se pohnul kupředu a scénárista pracuje na první verzi scénáře.
Eddie Murphy, Judge Reinhold
Policajt v Beverly Hills (1984)
"Stále se projektu účastníme, máme scénáristu, který právě píše první verzi scénáře," uvedl Arbi. "Uvidíme, jaká bude, ale těšíme se a doufáme, že budeme moci pracovat s další ikonou jakou Eddie Murphy je. Bylo by to skvělé."
Původní film Policajt v Beverly Hills spatřil světlo světa v roce 1984 a stal se nejúspěšnějším filmem daného roku. Vydělal 234 milionů dolarů! Nakonec se dočkal dvou dalších filmových pokračování, ale s počtem dílů se snižovala i kvalita podívané. Přesto věrní fanoušci stále doufají... Každopádně Netflix má opci i na případný pátý díl...
V současné chvíli se ale Eddie Murphy připravuje na premiéru jiného kultovního filmu, ve kterém hrál. Mluvíme o komedii Cesta do Ameriky, druhý díl se jmenuje Coming 2 America a premiéru by měl mít letos v prosinci.