Režisér historicky nejnavštěvovanějšího českého dokumentu dnes večer ve vašem domácím kině

Režisér historicky nejnavštěvovanějšího českého dokumentu dnes večer ve vašem domácím kině
V síti | Aerofilms
Dnes večer vás od 20:30 v rámci formátu Moje kino LIVE čeká debata s jedním z režisérů snímku V síti,Vítem Klusákem. Film ještě v dobách kino projekcí trhl historický rekord v rámci divácké návštěvnosti. Především ale upozornil na problematiku sexuálních predátorů v českém internetovém prostoru, kteří vyhledávají oběti z řad školaček a školáků.
V síti | Aerofilms
Vít Klusák bude zodpovídat divácké dotazy a dle organizátorů Mojeho kina LIVE se můžeme "těšit nejen na zajímavé povídání o všem, co se dělo během natáčení i po něm, ale také na dosud nezveřejněné ukázky z filmu a bonusy."
V síti s Vítem Klusákem
27. března od 20:30
událost zde
V síti
V síti
Moje kino LIVE
Jak to celé funguje? Diváci si zakoupí e-vstupenku na webu svého oblíbeného kina a spolu s dalšími se podívají na stream snímku, který kino nabízí v programu. Na film si musí vyhradit daný čas, sledují ho díky tomu pozorněji a bez pauz, stejně jako v kině. Prostředí kina navodí vedle samotného výběru filmu i úvody dramaturgů, debaty a další přidružené formáty, které mají co nejvíc všem kinofilům připomínat jejich přirozené prostředí. Zásadním prvkem projektu je chat, který je během streamu pro zájemce k dispozici, aby si diváci mohli povídat, sdílet své dojmy a zkrátka být spolu v kině.