Režisér Jurského světa představuje Baby Dinosaura

Režisér Jurského světa představuje Baby Dinosaura
Jurský park | Jurassic World
Fotografii zveřejnil na svém twitterovém účtu sám režisér chystaného snímku Colin Trevorrow, který už fanoušky přivedl do milovaného prehistorického parku v úvodním Jurském světě. Na přítomnost baby-dinosaura upozorňoval Trevorrow už na konci ledna, kdy zveřejnil video s animatronickým modelem - proč se ostatně nesvézt na současné enormní popularitě Baby Yody a nepředstavit v očekávaném završení úspěšné série roztomilého malého dinosaura, před nímž by ve volné přírodě rozhodně nikdo s křikem neutíkal? Až nyní je však počítačem ovládaná loutka připravena a můžete si ji prohlédnout na přiloženém obrázku.
reziser-jurskeho-sveta-predstavuje-baby-dinosaura
Režisér už dříve mluvil o tom, že hodlá zachovat funkční trend celé frančízy, v níž se práce animátorů mísí se skutečnými modely dinosaurů a praktickými efekty ze staré školy. V tomto ohledu byl ostatně původní Jurský park naprosto přelomovým kinematografickým milníkem. "Dozajista bude použita animatronika. Budeme následovat stejné pravidlo jako všechny filmy série, tedy že animatronika se nejlépe využije u dinosaurů, kteří stojí klidně nebo se pohybují v kyčlích či hýbou krkem. Nemohou běhat nebo předvádět komplexní fyzické akce, s tím se jde do animace. Stejné praktiky jako v Jurském parku."
Po událostech Zániku říše se mnoho dinosaurů ocitlo ve volné přírodě a Jurský svět 3 tak ustaví dosud neprobádané soužití prehistorických tvorů s lidstvem - a takové soužití pochopitelně nebude zahrnovat jen zběsilý úprk před smečkou raptorů či tyrannosaurem, ale také náhodná a pozitivní setkání se zranitelnými zástupci těchto vyhynulých druhů, mezi než se řadí právě roztomilý Baby Dinosaurus.
Premiéra filmu je stanovena na 10.6.2021 a kromě praktických efektů se vrací také nedotknutelné herecké trio z původního filmu ve složení Sam Neill, Laura Dern a Jeff Goldblum.