Trailer: V Rychle a zběsile 9 nás čeká další lavina neuvěřitelné akce

Trailer: V Rychle a zběsile 9 nás čeká další lavina neuvěřitelné akce
Rychle a zběsile 9 (2020) | Universal Pictures
Loni jsme dostali Hobbse a Shawa, letos regulérní devítku. Je to neuvěřitelné, ale série Rychle a zběsile je tu s námi už 20 let! A zatím nic nenasvědčuje tomu, že by měla skončit nebo si dát na nějakou dobu pauzu. Za ty dvě dekády zažila jak pád skoro až na dno (dvojka a trojka), tak dosažení závratných akčních výšin (pětka). A hlavně pozoruhodný vývoj od celkem "zemitých" akčních oddechovek k vysokorozpočtovým blockbusterům s prvoligovou výpravou, hvězdným obsazením a šílenými monumentálními akčními scénami.
Rychle a zběsile 9
A dle očekávání bude v tomto duchu i zatím nejnovější díl, v němž (bohužel) neuvidíme Rocka se Stathamem, ale dočkáme se jiné známé hory svalů - wrestlera Johna Ceny (Voják, Bumblebee). Ten sice úplně není hereckým následovníkem Laurence Oliviera, ale jako hlavní záporák x-tého dílu série ve všech směrech absurdně přepálených megadrahých akčních béček by mohl fungovat naprosto ideálně (na bitku s Dieselem se nemálo těším). A navíc mu záda bude krýt oscarová Charlize Theron, jež si zopakuje svou roli kyberteroristky Cipher z osmičky. Kromě nich uvidíme i další staré známé tváře - Michelle Rodriguez, Jordanu Brewster, Tyrese Gibsona, Ludacrise či (taktéž oscarová) Helen Mirren. O režii se po sedmileté pauze opět postará Justin Lin (díly 3-6).
Mimochodem, poslední dvě scény (auto na laně a vyzrazení jednoho "šokujícího" zvratu) už jsou vážně silné kafe. Ale k téhle značce už to zkrátka tak nějak patří a být takovýmito věcmi zásadně překvapen už snad ani (moc) nejde. Beztak všichni čekáme, kdy hlavní hrdinové už "konečně" poletí do vesmíru, budou bojovat s nadpřirozenými silami nebo podniknou cestu časem...
Rychle a zběsile 9
Rychle a zběsile 9
V našich kinech bude Domova banda znovu řádit od 21. května.