Veterán z X-Menů je ochotný zahrát si v nadcházejících marvelovkách

Veterán z X-Menů je ochotný zahrát si v nadcházejících marvelovkách
| 20th Century Fox
James Marsden je momentálně zaneprázdněný propagací očekávané herní adaptace Ježek Sonic (2020), kterého se dočkáme už 20. února, ovšem v nedávném rozhovoru dostal otázku, zda by se někdy chtěl vrátit do světa X-Menů. Jelikož ale x-menovskou značku vlastní Disney, který s ní bude mít své zcela vlastní originální plány, náš původní Scott Summers se už asi nevrátí. Herec s tím ale očividně nemá problém.
"Jasně. Sice může působit trochu divně se zase spojit se světem Marvelu nebo DC, stejně tak může působit poněkud podivně, že se opět vrátím k X-Menům, ale už jako jiná postava. Jsem ale ochotný to udělat. Je to svět, ke kterému chovám obrovský respekt. Jsem navíc strašně vděčný, že jsem mohl být součástí takové rodinky po tak dlouhou dobu. Je to jeden z těch opravdu speciálních momentů v mé kariéře, tudíž jsem opravdu ochotný do toho jít znovu."
Mnoho fanoušků by už konečně rádo vidělo nějaký pořádný crossover mezi členy Avengerů a X-Meny. Dost pravděpodobně nás něco takového čeká, ale zatím nebylo oficiálně nic ohlášeno. Holt si budeme muset počkat.
Uvítali byste návrat mutantího veterána?
James Marsden
| Screen Gems