Pokračování Matrixu: Co od něj můžeme čekat?

Pokračování Matrixu: Co od něj můžeme čekat?
Matrix (1999) | Warner Bros.
Skutečně to vypadá, že se tohoto pokračování dočkáme, neoficiálních spekulací již bylo až až, ale stále jsme si nemohli být ničím jistí. Tentokrát se již ale tato domněnka dá považovat za oficiální, poněvadž se právě rozjely castingy pro komparzisty. Tyto castingy probíhají v americkém městě San Francisco, kde bude natáčení probíhat. Účastnit castingu se může každý starší osmnácti let.
Matrix Reloaded (2003)
Matrix Reloaded (2003) | Warner Bros.
Samotné natáčení má pak začít 5. února a pracovní název Matrixu 4 je Projekt zmrzlina. Podle nejnovějších informací se již produkce domlouvá s vedením města, aby veškeré natáčení probíhalo hladce a vše šlo podle plánu.
V tomto čtvrtém filmu by neměly chybět nadupané akční scény, dálniční honičky, střelby, helikoptéry, spousta pyrotechniky a samozřejmě choreograficky zachycené bouračky a kouřové efekty, které scénám dodají tu správnou atmosféru.
bude-pokracovani-matrixu-to-co-od-nej-ocekavame-5
| Warner Bros.
Samotný Keanu Reeves, představitel legendárního Nea a v dnešní době herec známý také především z trilogie John Wick, prohlásil, že se máme rozhodně na co těšit. I on se nemůže dočkat, až to všechno začne. Prý je to ambiciózní projekt s velkými vyhlídkami a rozhodně nás nezklame. V to my můžeme jen doufat. Upřímně se snažím věřit tomu, že se nebude jednat pouze o další marketingový tah studia Warner Bros. a že čtvrtý Matrix přijde s něčím originálním, co mi bude tajit dech, přesně jako tomu bylo u předchozích filmů.
Do pokračování se po letech ale nevrátí pouze Keanu Reeves, uvidíme i představitelku Trinity Carrie-Anne Moss a režie se ujme Lana Wachowská, která má na svém kontě všechny předešlé díly této série.
bude-pokracovani-matrixu-to-co-od-nej-ocekavame-3
Carrie-Ann a Keanu v Matrix Reloaded (2003) | Warner Bros.
Dalšího Matrixu bychom se měli dočkat 21. května 2021.