Trailer: Wonder Woman a divoké osmdesátky

Trailer: Wonder Woman a divoké osmdesátky
Wonder Woman 1984 | Warner Bros.
Vzhledem k tomu, že první Wonder Woman považuji za solidní, ale nikterak úžasnou superhrdinskou komiksovku, mě první trailer jejího sequelu vlastně dost potěšil. Osmdesátková retro stylizace vypadá moc fajn (už teď se těším na narážky a odkazy na tehdejší dobu a kulturu), což ještě mohutně umocňuje fakt, že skoro celou upoutávku doprovází nestárnoucí a dokonale padnoucí song Blue Monday od New Order.
Wonder Woman 1984
Znovu se podíváme i na ostrov Amazonek, z nějž titulní hrdinka pochází. Gal Gadot to v její zatím největší filmové roli opět neskutečně sluší, zejména v bílé večerní róbě s nebezpečně vysokým rozparkem. Skoro totéž ale platí i o její ženské 'podpoře' v podobě Kristen Wiig (Zmenšování), když si na sebe vezme sexy černé šaty.
Překvapením je pak vizáž záporáka Pedra Pascala (Narcos, Mandalorian), který je tu vyloženě k nepoznání. Tvůrci se však netají ani návratem Chrise Pinea (Star Trek), jenž patřil k největším kladům jedničky. A i v tomto pokračování bude určitě super, a to i kdyby měl mít tu ledvinku kolem pasu po dobu celého filmu.
Chris Pine
Wonder Woman 1984 | Warner Bros.
Režíruje (opět) Patty Jenkins (Zrůda) a česká premiéra je stanovena na 4. června 2020.