Jak komplikované je najít normálního chlapa?

Jak komplikované je najít normálního chlapa?
Casting na lásku - Tereza Petrásková | Petra Kadlecová, Daniela Hlasová
Film bude v komickém pojetí o tom, jak komplikované je v dnešní době najít normálního chlapa a co vše musí herečka a žena v jednom absolvovat, aby se o to alespoň pokusila. Příběh bude blízký hlavě ženskému publiku… a možná se v tom mnohé dámy poznají…,“ říká režisérka Eva Toulová. „Za mě jde o nejkrásnější natáčení. Nikdy se mi nestalo, že by šlo něco tak hladce a všechno nám vycházelo, jako tady. A jsem si jistá, že se to projeví i na výsledku.“
Casting na lásku
Casting na lásku | Petra Kadlecová, Daniela Hlasová
Komedie Casting na lásku vzniká v Praze, jejím okolí, středních a východních Čechách. Většina natáčecího plánu je již splněna a zbývá ještě několik natáčecích dnů a obrazů; například Jan Čenský coby řidič limuzíny Lincoln, v níž pojede hlavní představitelka filmu Tereza Petrášková. V jedné z rolí se představí též populární slovenský herec Lukáš Latinák.
Z natočeného materiálu se ukazuje, že jde skutečně o zdravě hořkou komedii, která je ´tak trochu ze života´, a možná se v ní poznají i některé herečky či dokonce herci, ale také režiséři…,“ podotkla režisérka Toulová.
Casting na lásku
Casting na lásku - Milan Šteindler, Tereza Petrášková a Valerie Zawadská | Petra Kadlecová, Daniela Hlasová
„Byla to bezvadná práce a na výsledek se moc těším,“ řekla herečka Valérie Zawadská, která se po letech opět vrátila před filmovou kameru, nebo Václav Vydra, který jak říká je pro „každou špatnost“, když se u ní divák dobře pobaví…
Film Casting na lásku vzniká pod producentskou společností Copperfilm s.r.o a kamerou Pavla Mědílka.Premiéru v kinech bude mít snímek v roce 2020.
Casting na lásku
Casting na lásku