Luděk z Mostu jako Rocky a česká verze Matrixu - letošní Proměny vás opět dostanou

Luděk z Mostu jako Rocky a česká verze Matrixu - letošní Proměny vás opět dostanou
Martin Hofmann | 2media.cz
Výše jmenovaní jsou další z osobností, které se pro dobrou věc – na podporu projektů Nadace Archa Chantal – proměnily k nepoznání. Před nimi tak již učinili Anna Fialová, Marie Doležalová, Marek Zelinka či Igor Orozovič. Křest kompletníhokalendáře Proměny 2020 spojený s dražbou jednotlivých fotografií se bude konat 27. listopadu v pražském Cafe de Paris.
ludek-z-mostu-jako-rocky-a-ceska-verze-matrixu-letosni-promeny-vas-opet-dostanou-3
Hana Vagnerová s Vladimírem Polívkou jako Trinity a Neo z Matrixu | 2media.cz
Nabídka fotit pro kalendář Proměny mne velmi potěšila, tento projekt se mi už dlouho líbil a moc jsem si přála být jeho součástí. No a když jsem slyšela, že by ze mě měla být Amélie z Montmartru, myslela jsem, že se snad radostí rozplynu. Ten film jsem viděla asi milionkrát a mé dívčí já se s Amélií ztotožňuje dodnes. Nebo po tom alespoň touží,“ reagovala s úsměvem na svou proměnu herečka Šárka Vaculíková.
V pořadí jedenáctý kalendář Proměny je inspirován kulturou a především filmem, takže v něm nebudou chybět kultovní postavy z filmových megahitů. Kalendář bude v prodeji na konci listopadu tradičně ve větším a menším formátu za 350 Kč a 1000 Kč jak na webu www.kalendarpromeny.cz, tak ve větších knihkupectvích. Zakoupit jej znamená nejen přispět na dobrou věc, ale také zpříjemnit sobě či blízkým každý měsíc roku 2020 hvězdnými společníky. Nadaci Archa Chantal jde výtěžek z prodeje kalendáře i každoroční dražby jednotlivých fotografií na křtu kalendáře. Cíl je jasný: Proměnit neutěšená prostředí dětských zdravotnických zařízení v útulná, přívětivá místa, tak aby se malí pacienti lépe vyrovnali s pobytem v nemocnici, zbavili se stresu a překonali odloučení od rodičů.
Například peníze z prodeje kalendáře Proměny 2019 daly vzniknout projektu Svět v písku na dětském oddělení v Uherskohradišťské nemocnici, který bude slavnostně předán na konci prosince.
ludek-z-mostu-jako-rocky-a-ceska-verze-matrixu-letosni-promeny-vas-opet-dostanou-4
Šárka Vaculíková jako Amelie z Montmartru | 2media.cz