Jaromír Soukup se konečně dočkal - bude český premiér!

Jaromír Soukup se konečně dočkal - bude český premiér!
Skutečný premiér a jeho sitcomovská verze | FB TV Barrandov
Poté, co si Jaromír Soukup získal tisíce fanoušků tím, že každý den v Televizi Jaromíra Soukupa v přibližně padesáti pořadech paroduje české moderátory, se odvážil naplno odhalit své herecké ambice a bude z něj premiér.
Nikoli ten skutečný (protože ten, jak dobře všichni víme, nikdy nikdy neodstúpí a to jsme si už dávno zapamatovali), ale seriálový. Televize Barrandov se za pomoci svého neúnavného chlebodárce vydává do vod českých sitcomů kouskem Premiér, který by měl odstartovat již tuto středu ve 20:05. Novou show Jaromíra Soukupa představil na Facebooku Jaromíra Soukupa sám Jaromír Soukup slovy "Rád bych vám představil plánovanou novinku na Barrandov.tv. Tou novinkou je sitcomový seriál „PREMIÉR“ - politická satira z prostředí vysoké politiky, která paroduje a vtipně zobrazuje, jak se dělá politika, jak se chovají politici a jak kvete státní byrokracie. Fiktivní premiér na fiktivním Úřadu vlády řeší strategické i běžné administrativní záležitosti nekompromisně a tvrdě, ale v soukromí se stává jiným člověkem. A tím premiérem budu JÁ 😉 Tedy, aby bylo jasno: já budu hrát pana premiéra. Jaký bude? Půjde mu o dobro státu, nebo jen o vlastní kapsu? To se dozvíte už zanedlouho. Seriál startuje ve středu ve 20:05 hodin".
Přestože je show doslova za rohem, vyjma statusu s obrázkem nemáme o Premiérovi žádné další informace (o režii, dalších hercích, kolik epizod nás čeká, jak dlouhé budou atd.). Stále proto existuje šance, že nás Soukup jen trollí. Ale osobně doufám, že ne. Tohle rozhodně chci vidět na vlastní oči...
... a i potom možná nebudu věřit tomu, že jsem to viděl. Ano, těším se!
jaromir-soukup-se-konecne-dockal-bude-cesky-premier
Premiér | TV Barrandov