Vše je jinak. Spider-Man Tom Holland dostane svůj třetí film.

Vše je jinak. Spider-Man Tom Holland dostane svůj třetí film.
Spider-Man: Daleko od domova | Marvel Studios
Mezi oběma studii došlo k nové dohodě a bylo dokonce oznámeno, že třetí film z trilogie o Spider-Manovi dorazí do kin v červnu 2021. Není přitom vyloučené, že nepůjde o poslední spolupráci Toma Hollanda s MCU. Dohoda podle všeho nebude bránit Marvelu v dalším využívání oblíbené postavy, ale Spidey zároveň bude součástí filmového vesmíru Sony a můžeme ho tedy vidět v příbězích, které nebudou brát v potaz události kolem Avengers nebo Daleko od domova.
Sám Feige je z návratu nadšený. "Mám radost, že Spideyho cesta v MCU bude pokračovat a že na ní budeme moci dál pracovat. Spider-Man je velká ikona a hrdina, jehož příběh oslovuje diváky všech generací po celém světě. Současně se ukázal být jediným superhrdinou se schopností cestovat skrze filmové vesmíry, takže když bude Sony pokračovat v rozvíjení jejich vlastního Spideyho, nikdy nevíte, jaké překvapení budoucnost přinese."
Tom Holland
Tom Holland | Marvel Studios
Součástí dohody je také vylepšený podíl Marvelu a Disney na trřbách Spider-Mana, jenž bude činit 25%. Pro završení trilogie se momentálně počítá s návratem všech hlavních herců a také s režisérem Jonem Wattsem. Oproti tomu není jasné, jestli Sony okamžitě využije své postavení a přivede Petera Parkera do pokračování Venoma. Vzhledem ke star-power Toma Hardyho a ohlášené větší roli Woodyho Harrelsona to však není příliš pravděpodobné.