Premiéry v kinech: Útok na bohaté, zkažené a sebejisté muže právě začíná!

Premiéry v kinech: Útok na bohaté, zkažené a sebejisté muže právě začíná!
Podfukářky | detail plakátu
TAJNÝ ŽIVOT MAZLÍČKŮ 2 (režie: Chris Renaud, Jonathan del Val)
Tajný život mazlíčků 2
Oblíbení mazlíčci jsou zpátky a spolu s nimi se schyluje k dalšímu neobyčejnému dobrodružství. První film pokoušející se podat zprávu o tom, co naši zvířecí parťáci dělají, když nejsme zrovna doma, před třemi roky tvůrcům vynesl přes 875 milionů dolarů. Značka táhne před koncem školního roku dál. Podařilo se tvůrcům zaujmout i napodruhé?
Tuzemské recenze se pohybují na škále od 55 do 74 procent (výsledná známka činí 6.4 z 10). Příběhově je to roztěkanější a nepříliš ucelé, animace opět prvotřídní. Děti si přijdou opět na své a rodiče to ve zdraví přežijí. Nic proti ničemu.

PODFUKÁŘKY (režie: Chris Addison)
Podfukářky
Rebel Wilson a Anne Hathaway jsou podfukářky! Drzá komička a drobná kráska chtějí "pumpnout" boháče tohoto světa o pořádný balík peněz. Vše funguje do té doby, než se dámy stanou jedna druhé vážnou konkurencí. Nenáročná komediálně-akční řachanda na obzoru? Nebo opětovně vytlučená sláma v lákavě podaném balení? Povíme si po premiéře. Podfukářky režíroval Chris Addison, herec, který se coby autor podílel na úspěšném seriálu Viceprezident(ka).
Tuzemské recenze dávají snímku prozatím 70 procent. V zahraničí jsou o poznání kritičtější, web RottenTomatoes uvádí pouhých 15 procent kladných recenzí a výslednou známku 3.89 z 10. A teď se rozhodněte.

BRANKÁŘ (režie: Marcus H. Rosenmüller)
Brankář
Brankář přináší dramatický životní příběh legendárního fotbalisty Manchester City Berta Trautmanna (David Kross), který se v poválečné Anglii prosadil navzdory svému německému původu. Příběh muže, který miloval fotbal, Anglii a ženu svého života Margaret (Freya Mavor), a díky svým výjimečným schopnostem a vytrvalosti se dokázal z nenáviděného „nácka“ stát britským národním hrdinou.

PUNK JE HNED! (režie: Juraj Šlauka)
Punk je hned!
A na samotný závěr něco ostřejšího. Debut Juraje Šlauka pojednává o lidech na okraji společnosti, kteří se potýkají se závislostmi, dluhy a pokřivenými vztahy. Podaří se jim je napravit? Snímek s pankáčem Kwičkou v titulní roli vyniká dle prvních recenzí autenticitou, ale motá se v kruhu a nepřináší bůhvíjaké vyznění.
Recenzenti prozatím dávají snímku Punk je hned! 50 procent.

Seznam všech červnových premiér najdete ZDE.
Seznam všech filmů v kinech podle % hodnocení uživatelů Kinobox.cz najdete ZDE.