Partička mění divadlo za penzion na konci světa. Zůstane improvizace?

Partička mění divadlo za penzion na konci světa. Zůstane improvizace?
Parta z penzionu | TV Prima
Televize Prima popisuje nový formát jako improvizační show před živým publikem s hvězdným obsazením! Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Michal Novotný jako zaměstnanci penzionu a Leoš Noha coby majitel zažívají neuvěřitelné situace přímo na jevišti pod dohledem režiséra Dana Dangla. Bavte se v nové show s Partou, kterou dobře znáte.
patricka-meni-divadlo-za-penzion-na-konci-sveta-ale-improvizace-zustava
Parta z penzionu | TV Prima
V praxi to bude fungovat tak, že budou mít herci každý svou dopředu přidělenou roli (či dvojroli), v níž budou improvizovat a jediném Dangl bude vědět, jak má příběh skončit. Čistě na hercích pak bude, jakou cestu k cíli zvolí. Vyjma stálic se můžeme těšit i na různé hvězdné hosty. Mezi již oznámené patří Anna Polívková, Berenika Suchánková a Miroslav Etzler.
Výrobní ředitelka FTV Prima Lucia Kršáková k nové show uvedla: "Chtěli jsme divákům nabídnout nový formát v rámci tolik oblíbené improvizační show. Parta z penzionu je přesně tím druhem pořadu, který jim navíc přinese i bližší pohled na celý proces vzniku impro show – od začátku se budou setkávat s režisérem a podívají se i do zákulisí show. Uvidí, jak se herci chystají na svůj výstup nebo se převlékají z jedné role do druhé. Věříme, že diváky bude toto přiblížení se k hercům a podstatě show ještě více bavit.
Parta z penzionu bude Prima vysílat od 9. května každý čtvrtek ve 21.35.
patricka-meni-divadlo-za-penzion-na-konci-sveta-ale-improvizace-zustava-1
Parta z penzionu | TV Prima