Horor Trhlina: Proč se členové štábu báli o svůj život?

Horor Trhlina: Proč se členové štábu báli o svůj život?
Trhlina - z natáčení | TV JOJ
Na tomto místě, kterému se někdy také říká slovenský Bermudský trojúhelník, probíhalo též natáčení filmu. Vzhledem k tomu, že se téma točilo kolem mizení lidí, měli někteří členové štábu obavy... „Kolegové například chodili ve skupinkách na toalety, aby nikdo nemusel jít jako poslední. Nikdo z nás nezmizel, tento pocit byl však po celou dobu natáčení všudypřítomný“, říká producent filmu Rasťo Šesták.
Trhlina
Peter Bebjak | TV JOJ
„Počasí si dělalo, co chtělo – sněžilo, pršelo, svítilo slunce…. Zažili jsme doslova všechna roční období. My jsme ale byli vybaveni kvalitním oblečením – základem jsou kvalitní boty a větrovka. Pak už záleží na každém jednotlivci, jak tyto povětrnostní podmínky zvládá“, říká režisér Peter Bebjak. Herci museli mít termoprádlo a několik vrstev oblečení. O pauzách se před zimou ukrývali do vyhřívaného stanu.
Natáčení ve vyšších polohách, které probíhalo například na louce pod Žibricou nebo u Čierného hradu, vyžadovalo pomoc místních lesníků. „Techniku nám do výše položených míst pomáhali transportovat lesníci. Kromě vétřiesky a traktoru se tam totiž nedostalo žádné auto“, vzpomíná na náročnou organizaci producent Šesták.
Trhlina
Trhlina