Alternativní konec nového Predátora odkazoval na vetřelčí sérii

Alternativní konec nového Predátora odkazoval na vetřelčí sérii
Alien Loves Predator | YouTube
Od té doby se Vetřelec a Predátor utkali na všech možných platformách - v beletrii, filmech, hrách (včetně těch stolních) i komiksech. Predátor v režii Shanea Blacka měl být návratem k sérii ve velkém stylu, ale nakonec to nevyšlo. Problematické natáčení se podepsalo na rozpačitém výsledku. Patrné to bylo hlavně v poslední třetinu filmu, která se na poslední chvíli celá předělávala. Můžeme se jen dohadovat, o kolik lepší by bylo původní finále, faktem každopádně je, že tvůrci nechali na podlaze střižny zajímavý alternativní konec (a tím nemyslíme nenatočené cameo Arnolda Schwarzeneggera, který si odmítl pro film zopakovat roli Dutche).
Ale zpátky k alternativnímu konci. V tom použitém dostane Boyd Holbrook speciální lovecký oblek, tak trochu ve stylu Iron Mana, který by měl do budoucna vyvážit souboj s dalšími Predátory (na což, vzhledem k finančnímu propadu filmu, nedojde). Tvůrci měli v záloze zajímavou alternativu, která by nového Predátora oficiálně provázala s vetřelčí sérií - speciální dýchací masku od Weyland Yutani, která svým stylem připomíná facehuggera:
alternativni-konec-noveho-predatora-odkazoval-na-vetrelci-serii-1
alternativni-konec-noveho-predatora-odkazoval-na-vetrelci-serii
alternativni-konec-noveho-predatora-odkazoval-na-vetrelci-serii-2
V tuhle chvíli není jisté, k čemu přesně maska měla sloužit (respektive čím by, vyjma designu, byla unikátní a pro hrdiny přínosná), ale rozhodně jde o lákavý kousek, který bych osobně ve filmu viděl raději než zmíněný oblek.
Ale o tom, co bych raději viděl v novém Predátorovi, by se dalo psát hodiny. Můžeme jen doufat, že další restart (a že na něj dojde) bude mít menší porodní bolesti. Na tom Blackově je problematická produkce sakra vidět.