Poznáte nejkrásnější herečky světa?

Poznáte nejkrásnější herečky světa?
Scarlett Johansson ve filmu Hitchcock | A24
Co je krása? Je to jen abstraktní pojem? Nebo je to jen shoda většiny, kdo se nám v tomto případě líbí více, než menšině? Je krása pomíjivá? Nebo je trvalá? Tato filosofická disciplína je těžko uchopitelná. Naštěstí se každému libí někdo jiný a to je dobře. Kdyby se nám líbila jen jediná dívka na světě, bylo by mi ji už teď líto.
Kate Beckinsale
Kate Beckinsale | BontonFilm
Navíc se zde tentokráte bavíme hlavně o fyzické kráse ovlivněné výběrem rolí. Těžko budeme přemýšlet o dalších vlastnostech vybraných hereček, když je osobně neznáme do hloubky.
Scarlett Johansson
Pod kůží | A24
Krása je spíše konvenční záležitostí s velkou proměnou veličinou závislé na čase a místě. Skutečná krása je uvnitř našich srdcí, neboť tam je krásné vše, neboť existence sama o sobě je prostě krásná. Paradoxem ale je, že v této lidské hře pořád platí často právě konvenční přístup. Cherchez la femme, nebo-li za vším hledej ženu, která nás ovlivňuje a dokáže svou krásou změnit často i dějiny lidstva.
Keira Knightley
Keira Knightley
Sami si určujeme jaké jsou naši představy o kráse. Každý žebříček napovídá, co je pro nás důležité, co nás baví, v tom to případě kdo je pro nás krásný, jak vnímáme podobu krásných žen, nymf. Která herečka se líbí absolutní většině?
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Pojďme se společně podívat formou hry na aktuální TOP 20 nejkrásnějších hereček bez konkrétního pořadí. To určujete vy a konkrétní pořadí na konci roku rádi zveřejníme. Pokud nesouhlasíte, dejte hlas té své nejkrásnější, nebo ji přidejte do žebříčku.
Jak moc dobře znáte nejkrásnější herečky světa? Poznáte je?
TOP 20 nejkrásnějších hereček?
Pro nové pořadí, které bychom ke konci roku chtěli zveřejnit, pak hlasujte: ZDE. Musíte být přihlášeni například přes facebook nebo kinobox.cz a následně si žebříček aktivujete: [přidat mezi mé žebříčky]. Pak už jen dávejte hlasy, nebo přidávejte nové tváře na kartě osobností, které najdete v naší databázi.