Nová internetová televize přinese rychlost, krev, slzy a pot

Nová internetová televize přinese rychlost, krev, slzy a pot
Závodní akademie | trailer
Myslím si, že je to perfektní platforma, jak dostat více lidí na závodění na okruhu, místo to, aby závodili na silnici,“ dodává Jan Charouz.
Závodní akademie
Závodní akademie | MALL.TV
Rozjíždějící se internetová televize MALL.TV uvede na podzim reality show, ve které o adrenalin nebude nouze. Pořad s názvem Závodní akademie bude mít co nabídnout nejen milovníkům rychlých kol a zvuku silných motorů, ale i vyznavačům sportu a zdravého životního stylu. Diváci se mohou těšit na dva závodní týmy, jejichž obsazení je více než zajímavé. O vítězství v šestidílné show, ze které není úniku, bude bojovat Jakub Štáfek alias Lavi ze seriálu Vyšehrad, youtuber Denis Kubík, přítelkyně baviče Kazmy Andrea Kalousová proti zpěvačce Tonye Graves, beat boxerovi Nastymu a trenérovi Jacobovi, známému z reality show Zpátky na vrchol.
Závodní akademie
Závodní akademie | MALL.TV
V týmu mladých, kteří se pyšní modrou barvou, předvede své řidičské schopnosti herec, scénárista a režisér Jakub Štáfek, účastnice Miss World 2015 Andrea Kalousová a český youtuber a rapper Denis Kubík. Andrea má řidičský průkaz sice teprve krátce, ale už teď je díky své temperamentní a nezdolné povaze velmi zdatnou řidičkou a silnou posilou zatím jinak ryze mužského týmu. „Řidičák jsem si dělala během své účasti v soutěži krásy. Bohužel to chvíli trvalo a řízení půjčeným autem jsem si užila jen čtyři měsíce. Mám respekt z rychlosti a těším se na to, že mě v akademii pomohou tento strach překonat,“ popisuje své zkušenosti s řízením modelka. Poslední členem týmu modrých je dvaadvacetiletý David Buršík z Hradce Králové, který se o něj zasloužil díky vítězství v závodě, jenž proběhl v rámci úvodního eventu k pořadu Závodní akademie.
Mladá krev se v reality show utká s týmem, který je nejen na silnicích, ale
i v životě o pár let zkušenější. O neutuchající nával energie pro celý červený tým se postará zpěvačka kapely Monkey Business Tonya Graves, která svým optimismem a elánem dokáže převálcovat každého soupeře. Jejími týmovými partnery jsou sportovec, výživový poradce a frontman kapely Skyline Jakub Bína alias Jacoba beatboxer Nasty. Posledním závodníkem červeného týmu vybraným při veřejném závodě na pražském Zličíně je Míra Černý. Stejně tak jako vítěz závodu pro modrý tým pochází z Hradce Králové.
Zda vyhraje zkušenost a vytrvalost nebo nebojácné mládí se dozvíte na internetové televizi MALL.TV už na podzim. Trailer si ovšem můžete přehrát již nyní.