Radosti a strasti českého revizora v nové filmové komedii

Radosti a strasti českého revizora v nové filmové komedii
Jak se moří revizoři - Petr Batěk | Eva Toulová

Jak se moří revizoři: Trailer

Jak se moří revizoři
„Všichni jsou skvělí, především náš hlavní hrdina Péťa Batěk, který se pro postavu revizora doslova narodil a dává jí víc než maximum. Jediné, s čím byl trochu problém, tak s nacházením společného času k natáčení, ale to se dá při obsazení takto vytížených herců očekávat,“ nechala se slyšet režisérka Eva Toulová.
Vedle vyznavačů komediálního žánru si dle tvůrců na své přijdou i milovníci pikantnějších scén. Ty ve scénáři „schytala“ především postava, kterou ztvárňuje Michaela Tomešová. „Peprných scén tam máme opravdu požehnaně, především u role Karin. Ta si nedokáže vybrat mezi dvěma nápadníky a vydává se na dovolenou s oběma a doufá, že na nic vzájemně nepřijdou,“ odhaluje Eva Toulová.
Tenhle snímek díru do světa tuzemské kinematografie neudělá, jako svůj první celovečerní film si ho nicméně do portfolia zařadila produkční společnost mladých nadšenců Blue Lune Productions, která se též podílí na pořádání brněnské části přehlídky 48 Hour Film Project.
Jak se moří revizoři
Jak se moří revizoři
Popis filmu Jak se moří revizoři: Zábavná komedie o obyčejné maloměstské rodině, jako je každá druhá. Seznamte se a uvidíte, jak se její členové nebezpečně podobají vám či vašemu okolí. Syn spěje k tomu být úspěšným zločincem. Naneštěstí je jeho první obětí přepadení vlastní matka, což mu značně přitíží ve vysněné kariéře kriminálníka. Dcera je sebevědomá a své půvaby využívá co to jde. Veškerý čas věnuje „chození“ s více chlapci naráz a posouváním hranic v tom, co všechno muži vydrží. Matka zase ujíždí na slevových portálech, výhodných nákupních akcích a soutěžích. A otec? Ten je tím nejobyčejnějším z obyčejných - dopravním revizorem. A i přesto mu život shodou náhod umožní zažít pár minut slávy.