Televize Jaromíra Soukupa nabízí další pořad Jaromíra Soukupa o... pořadech Jaromíra Soukupa!

Televize Jaromíra Soukupa nabízí další pořad Jaromíra Soukupa o... pořadech Jaromíra Soukupa!
Duel Jaromíra Soukupa | TV Barrandov
Prakticky každý seminář o tom, jak se stát úspěšným, operuje se zdravým sebevědomím. Pár podobných vystoupení jsem viděl a vždy se musí nechat, že "hrdina" semináře mluví (minimálně v rámci zvolených mantinelů) srozumitelně a jde o charismatickou osobnost. A přestože jsou jedním z pilířů podobného učení moudra typu "ne neexistuje" a "žádný nápad není trapný, jen ho musíte umět prodat", každý přednášející musí uznale smeknout před tím, co vytváří na TV Barrandov (brzy nepochybně TV Soukup) její hlavní chlebodárce a největší samozvaný televizní drtič Jaromír Soukup. Jeho sebevědomý přístup je na takové úrovni, že už je to mimo statistiky.
Nemusíte ani sledovat TV Barrandov, abyste věděli, že Soukup se toho opravdu nebojí. Do téhle chvíle měl skromných sedm pořadů - Týden podle Jaromíra Soukupa, Duel Jaromíra Soukupa, TÝDEN s prezidentem, INSTINKTY Jaromíra Soukupa, Aréna Jaromíra Soukupa, Kauzy Jaromíra Soukupa a Jak dopadly kauzy Jaromíra Soukupa. No a když už toho děláte tolik, chcete samozřejmě nějakou sumarizaci své dobře odvedené práce.
Marketingové oddělení televize proto napnulo všechny své myšlenkové struny, na které jim ředitel pravidelně brnká a od včerejšího večera si diváci mohou užívat jeho osmý pořad s názvem Takový byl týden Jaromíra Soukupa, který je popisován slovy "Nenechte si ujít sestřih nejzajímavějších momentů ze všech pořadů generálního ředitele Jaromíra Soukupa".
Mimochodem, když už jsme u toho, do jaké show by se měl podle vás Soukup uvrtat příště? Já bych se přimlouval za Národní agenda Jaromíra Soukupa. Mohl by to uvádět s Tomiem Okamurou a zkratka by byla NAJS.
Jaromír Soukup
Jaromír Soukup