Milují streetdance a nevěří nikomu, komu je nad třicet. Nový film pro fanoušky hudby a tance

Milují streetdance a nevěří nikomu, komu je nad třicet. Nový film pro fanoušky hudby a tance
Backstage | BontonFilm
„Hlavním trumfem filmu je podle mě tanec jako takový a také to, že můžeme ukázat zákulisí velké televizní show. Místo mimo dosah kamer, které normálně nevidíme a kde panují tvrdé zákony a nekompromisní pravidla,“ představuje režisérka Andrea Sedláčková (Fair Play) největší lákadla filmu. „Především ale máme hrdiny, kterým od začátku fandíme, máme pro ně pochopení a bojíme se o ně.“
Backstage
Backstage | BontonFilm
Výraznou tváří snímku Backstage je Ben Cristovao. Ve filmu hraje porotce a dvě jeho písně film do kin doprovází. Videoklip k první z nich, ke skladbě PADAM, trhá na YouTube rekordy a jen během měsíce po zveřejnění zaznamenalo přes 6 milionů zhlédnutí. K filmu vznikl i soundtrack, na němž se vedle Bena Cristovao objevují se svými skladbami i další jména popové, hip hopové nebo urban music. Svými tracky do něj přispěl například Paulie Garand, Annet Charitonová, VR/Nobody, Johny Machette nebo Indy a Wich.
Backstage
Backstage | BontonFilm
Ústředními hrdiny filmu jsou nicméně talentovaní tanečníci ze skupiny The Pastels, pro které má režisérka Sedláčková jen slova uznání. The Pastels na sebe upozornili ve finále Česko-Slovensko má talent, v České republice potom vystupovali s Lucií Bílou nebo s rapperem Rytmusem. „Když jsem The Pastels viděla tančit, byla jsem unešená. Tryská z nich energie, radost ze života a pohybu, nespoutanost,“ neskrývá své nadšení z tanečníků režisérka Sedláčková.
Pro fanoušky tance, hudby, snímku Backstage a Bena Cristovaa přinášíme ve spolupráci s distribuční společností Bontonfilm soutěž o 3 vstupenky na třídenní festival Aerodrome (28. - 30. 6. 2018), kde Cristovao mezi zahraničními hvězdami též vystoupí.

Backstage: Trailer

Backstage
Co musíte udělat pro to, abyste měli šanci na výhru dosáhnout? Do pondělí 18. června 2018 do 10:00 napište 3 nové komentáře k filmům z databáze Kinobox.cz (delší než 250 znaků) a na e-mail soutez@kinobox.cz (předmět: "backstage") zašlete váš nick name. 3 vylosovaní šťastlivci vyhrají po lístku na festival Aerodrome.