Dobrodružství v hoře odpadků, intimnosti se Schwarzeneggerem a Avengers. Na co lákají čeští kinaři?

Dobrodružství v hoře odpadků, intimnosti se Schwarzeneggerem a Avengers. Na co lákají čeští kinaři?
Půlnoční láska / Bella Thorne a Patrick Schwarzenegger | Vertical Entertainment
Novinky v kinech: Hledá se pes, vrací se zběsilý taxikář a nepřítel Číny přemýšlí o uprchlictví
Filmy10. 5. 2018
Novinky v kinech: Hledá se pes, vrací se zběsilý taxikář a nepřítel Číny přemýšlí o uprchlictví
Kinopremiéry tohoto týdne jsme vám představili včera v rámci tématického článku. Při příležitosti akce LEVNÁ NEDĚLE, která láká rodiny s dětmi, fanoušky komedií, thrillerů, hororů i artovějších podívaných, se mnohdy o slovo hlásí též několik měsíců staré tituly. Zkrátka a jednoduše, stále táhnou a kinaři se nebojí risknout další projekce.
Vedle novinek, kde překvapí například mladý Patrick Schwarzenegger v romanci Půlnoční láska (2018), stojí za pozornost například český dokumentární film Planeta Česko (2017). V tuzemských kinech se promítá téměř dva měsíce a pořád se drží na žebříčku nejnavštěvovanějších. Ještě jste ho neviděli? Stále máte možnost.
Planeta Česko
Planeta Česko | Aerofilms
Druhý víkend u nás běží také Neznámý voják (2017), finská pocta odvaze národa, který za 2. světové války usilovat o nezávislost nad Ruskem. Film si u tuzemských kritiků vysloužil velmi dobré hodnocení (76 procent) a i vy jej díky vašemu zájmu můžete udržet mezi nejnavštěvovanějšími tituly.
Eero Aho
Neznámý voják | Elokuvaosakeyhtiö Suomi 2017
Tím vůbec nejúspěšnějším je pochopitelně komiksová pecka Avengers: Infinity War, kterou za necelé dva týdny v českých kinech vidělo přes 412 tisíc diváků. Na jaké další zajímavé filmy narazíte při akci LEVNÁ NEDĚLE, která bude probíhat též v síti multikin Premiere Cinemas (Praha, Olomouc, Teplice)? Napoví naše nová redakční hra a soutěž o lístky zároveň.
Na co lákají čeští kinaři?
Ve spolupráci se sítí multikin Premiere Cinemas přinášíme soutěž o 5x2 lístky do výše uvedených kin (pobočky v Praze, Olomouci, Teplicích).
Co musíte udělat pro to, abyste měli šanci na výhru dosáhnout? Zkuste naši novou redakční hru a získejte v ní na první pokus co nejvíce bodů. Z 20 nejúspěšnějších vylosujeme 5 výherců. Bodování soutěže uzavřeme ve středu 16. května v 10:00.
dobrodruzstvi-v-hore-odpadku-intimnosti-se-schwarzeneggerem-a-avengers-na-co-lakaji-cesti-kinari