Anna Polívková v další ulítlé komedii. Jenže tentokrát to půjde ještě "dál"...

Anna Polívková v další ulítlé komedii. Jenže tentokrát to půjde ještě "dál"...
Po čem muži touží (Anna Polívková a Matěj Hádek) | Fénix Film / V. Resler
Příběh filmu: Charismatický cynik Karel Král (Jiří Langmajer) je šéfredaktorem časopisu Playboy. Jednoho dne jeho nezávazný způsob života utrží hned několik ran. Dostane výpověď kvůli průšvihům a poklesu prodejnosti časopisu, bývalá manželka a dcera ho opět naštvou, neznámá žena mu nabourá auto a na jeho místo je dosazena pohledná mladá šéfredaktorka Leona (Tatiana Pauhofová).
Po čem muži touží
Po čem muži touží | Fénix Film / V. Resler
Karel vyřeší problémy po chlapsku - společně s nejlepším kamarádem Čestmírem (Matěj Hádek) se  opije a v noci si přeje, aby se stal ženou, protože „ženský to mají v životě mnohem jednodušší a on je na tom kvůli nim bídně.“ Ráno Karel zjistí, že následkem noční alkoholické „jízdy“ a zásahem vědmy Zoltany (Pavla Tomicová) se stal ženou (Anna Polívková). Ovšem pouze fyzicky. Karel se jako Karla musí vyrovnat nejen s novým vzhledem, ale hlavně se naučit fungovat v ženském těle a zjistit, zda to mají ženy opravdu snazší?
Po čem muži touží
Po čem muži touží - Sara Sandeva | Fénix Film / V. Resler
Natáčení snímku Po čem muži touží probíhalo z velké části v Praze, ale na závěr se štáb vydal do Hotelu Podlesí, ke kterému patří Pohádková vesnička.  Zde vznikaly scény výletu na kolech. V průběhu natáčení si museli herci osvojit i některé nové  dovednosti – Sara Sandeva se pro svůj part učila hrát na kytaru. Matěj Hádek zase věrohodně předstíral automechanika.
Po čem muži touží
Po čem muži touží | Fénix Film / V. Resler
Anna Polívková se ve scéně v ordinaci potkala před kamerou se svou maminkou Evelynou Steimarovou, která si zahrála lékařku. Za Jiřího Langmajera sice při filmové autohavárii zaskočil kaskadér, ale neminulo ho prolézání okénkem nabouraného auta, a společně s Jiřím Havelkou pak v jiné scéně  „na vlastní kůži“ zinscenovali filmovou rvačku.
Tatiana Pauhofová, Jiří Havelka
Jiří Havelka | Fénix film - Vojtěch Resler
Na place padlo celkem 10 facek – všechny však byly součástí filmového příběhu. Herečky zase pomučili maskéři ve scénách, které zná důvěrně každá žena – při aplikacích pleťové masky. Naštěstí se jim nepodařilo vyděsit režiséra, takže mohl štáb po několika nočních frekvencích slavnostně zaklapnout poslední klapku. Poznáte, které dvě herečky se skrývají pod maskou?
Po čem muži touží
Rudolf Havlík spolu s herečkami z filmu Po čem muži touží | Fénix Film / V. Resler