Když jedna žena nestačí. Ustojí Jan Plouhar Trojí život?

Když jedna žena nestačí. Ustojí Jan Plouhar Trojí život?
Trojí život / Veronika Kubařová, Jan Plouhar a Hana Vagnerová | Česká televize
Trojí život
Trojí život - Veronika Khek Kubařová a Jan Plouhar | Česká televize
Marek Dvořák (Jan Plouhar) pracuje jako pojišťovací agent, který každým okamžikem čeká povýšení na ředitele lokální pobočky. Ke štěstí mu ale nestačí vztah s jednou ženou, potřebuje rovnou dvě. „Sice má dvě ženy, ale ani jedna z nich není milenka. Snaží se oběma dát to samé - oběma zařídil byt a střídavě s nimi žije. Když už vede ten trojí život, tak ho vede spravedlivě, není to žádný grázl,“ říká představitel hlavní role Jan Plouhar (Svět pod hlavou, Pirko).

Trojí život: Trailer

Klíč k úspěchu své kamufláže vidí Marek v přesně naplánovaném systému, kdy vždy jedné z partnerek tvrdí, že je na služební cestě v zahraničí a mezitím s druhou žije. „Myslím, že potřebuje v životě oba póly a díky tomu ho ani jedna nezačne štvát a ani s jednou se nezačne nudit. Celá situace tak vytváří určitou rovnováhu,“ tvrdí představitelka jedné z Markových partnerek Hana Vagnerová (Milada, Lída Baarová, Padesátka). „Ony spolu vlastně tvoří takový Ying a Yang,“ dodává Veronika Khek Kubařová (Ženy v pokušení, Můj vysvlečenej deník), druhá Markova filmová partnerka.
Trojí život
Trojí život - Hana Vagnerová | Česká televize
Plánování funguje perfektně až do jedné noci, kdy se Marek opije a taxíkem odjede do špatného bytu. „Hlavní premisa Trojího života je postavena na klasickém rčení: ‚Pýcha předchází pád‘, ale film zároveň ukazuje, že zažité stereotypy nemusí být tím jediným receptem na štěstí, a že by si každý měl žít svobodně, podle svého gusta,“ uzavírá režisér filmu Jakub Sommer (Letiště, ELFilm).
Trojí život uvede dnes ve 20:15 Česká televize.