Chcete se podílet na filmu? Pomozte dostat Jardu Duška z blázince!

Chcete se podílet na filmu? Pomozte dostat Jardu Duška z blázince!
Jaroslav Dušek
Dokončovací práce nového filmu režiséra Dana Svátka na motivy stejnojmenné knihy Josefa Formánka jsou v plném proudu. Opojně hořká komedie Úsměvy smutných mužů vypráví osudy čtyř chlapíků, kteří se potkají při nelehkém úkolu. Jako vyvrhelové v protialkoholní léčebně se ocitají takříkajíc na okraji společnosti, ale ani to jim nebrání užívat si srandy naplno.
Film o úspěšných mužích, kteří spadli až na samé dno, se však odehrává nejen na půdě protialkoholní léčebny, ukazuje, jak snadno se může člověk dostat na scestí a jak nelehká je cesta zpět. Jen rozhodnutí léčit se mnohdy nestačí. Jedna z cest, jak se z toho dostat ven, vede přes sport, v tomto případě běhání. Příběhy hlavních hrdinů vás nenechají v klidu, někdy se budete smát, někdy přemýšlet nad osudy, vůlí a motivací.

Trailer:

Úsměvy smutných mužů
O zábavu se postarají David Švehlík, Jaroslav Dušek, Ondřej Malý, Ivan Franěk, Marika Šoposká, Táňa Medvecká, Alois Švehlík, Petra Nesvačilová, Rosťa Novák st., Marika Procházková, Jiří Maryško či Simona Babčáková.
Kdo by měl chuť se na filmu (byť vzdáleně) podílet, může přispět na právě probíhající kampaň na Hithitu POMOZTE DOSTAT JARDU DUŠKA Z BLÁZINCE. Na co filmaři peníze potřebují? Dostat Jardu Duška z blázince! Nebojte, nezapomněli jsme ho v protialkoholní léčebně během natáčení. Chceme z ní dostat jeho filmovou roli, postavu Milana, kterou ve filmu ztvárnil. K tomu, abychom nechali postavu Milana utéct, je potřeba udělat složitý filmový trik, který ale vůbec není levný. Stejně jako další filmové triky v tomto filmu, které však jako triky vůbec nemají vypadat a divák by si jich vůbec neměl všimnout. Vše musí být naprosto realistické.
Komedie Úsměvy smutných mužů zatím nemá datum premiéry.
Úsměvy smutných mužů
Úsměvy smutných mužů