Nejlepší parodie Padesáti odstínů s Batmanem, Gandalfem, Harley Quinn a panem Beanem!

Nejlepší parodie Padesáti odstínů s Batmanem, Gandalfem, Harley Quinn a panem Beanem!
Pan Bean vás přijme za okamžik
A protože měla jednička nejvíce zájmu fanoušků i médii, dočkala se také největší pozornosti internetových trollů. Zde je výběr těch nejlepších parodií, jakých se filmu dostalo. Začínáme tou nejméně pravděpodobnou variantou.

Padesát odstínů Ledového království

Uživatel YouTube jménem Tranceart Violeta vytvořil klip s názvem Fifty Shades of Frozen, kdy narouboval zvuk z traileru k Padesáti odstínům šedi na ukázky z Ledového království. Výsledkem je poněkud hříšná pohádka!
Ledové království

Padesát odstínů Batmana

Bylo zřejmě jen otázkou času, než dojde na řadu strážce Gothamu. A podle videa to  vypadá, že by si roli temného sexuálního učitele opravdu užíval!
Batman začíná

Padesát odstínů Gandalfa Šedého

Když je v hlavní roli Padesáti odstínů pan Grey neboli Šedý, to by bylo, aby si to někdo nespojil s Gandalfem. Video oceníte hlavně na konci, kde to divoch pořádně rozjede. My jsme si to o té jeho holi na Kinoboxu vždycky myslel...
Padesát odstínů šedi

Padesát odstínů Stevea Buscemiho

Padesát odstínů šedi možná provázela kontroverzní pověst, výsledek nicméně zdaleka tak vzrušující není. Zato verze se Stevem Buscemim, jak ukazuje následující video uživatele Boo Ya Pictures, to by byla bomba!
Steve Buscemi

Padesát odstínů Jokera s Harley Quinn

Tahle komiksová romance si získala díky Sebevražednému oddílu hodně pozornosti. A protože rádi zlobí, proč by nemohli zlobit v červeném pokoji?
Padesát odstínů šedi
... a nakonec to nejlepší...

Padesáti odstínu šedi s panem Beanem!

Od doby, co měl první film premiéru, se na internetu vyrojily desítky parodií nadšenců, které stojí za pozornost. A tahle je jednoznačně nejlepší, neboť Mr. Bean pro podobnou látku prostě dokonale hodí. Chceme celý film!