Taky jste si někdy připadali jako zvířata? Liška a Šteindler uvízli v dost divné hospodě uprostřed lesa

Taky jste si někdy připadali jako zvířata? Liška a Šteindler uvízli v dost divné hospodě uprostřed lesa
Krmelec U Muflona | Stream Seznam.cz
Do pomyslné hospody na mýtince dále usedli Tomáš Jeřábek (dle všeho představitel medvěda) a Pavel Šimčík (muflon-výčepní). Desetidílná série nese název Krmelec u Muflona a vedle herce-režiséra Šteindlera (Kancl, Česká soda) se na vzniku podílel scenárista Robert Geisler (Prezident Blaník, Protektor) a producenti Milan Kuchynka (Kancelář Blaník, Pěstírna) a Lukáš Záhoř (Semestr, Kancelář Blaník a další pořady Streamu). První díl "Krmelce" startuje právě dnes.

Krmelec u Muflona: Trailer

Krmelec U Muflona
Proč zvířata pařící v krmelci?
Od Milana Šteindlera by člověk čekal ledacos. Legendární spoluzakladatel divadla Sklep a parťák Davida Vávry v nezapomenutelné lekci německého jazyka Alles Gute se toho rozhodně nebojí. Kde se ale zrodil nápad na pivní krmelec se zvířecími štamgasty?
„S nápadem přišli Robert Geisler a Milan Kuchynka, kteří navštěvují bistro U veselé kozy, a usoudili, že chování tamních štamgastů silně připomíná povahové rysy zvířat. Na základě odpozorovaných situací pak vytvořili autentickou paralelu odehrávající se ve zvířecím světě,“ říká Lukáš Záhoř, šéfproducent internetové televize Stream.
Pavel Liška (I), Tomáš Jeřábek, Pavel Šimčík
Krmelec U Muflona - Pavel Liška, Pavel Šimčík a Tomáš Jeřábek | Stream Seznam.cz
V každém z deseti dílů se divák seznámí s mnohdy podivnými stvořeními žijícími v lese či na statku opodál. Slepici si zahrála Marie Doležalová, agresivního vlka Kryštof Rímský, záletnického hajného Ladislav Županič, tchoře Jakub Žáček, straku Simona Babčáková.
Při přípravách natáčení jsme se scházeli v bistru U veselé kozy na Smíchově, kde se pak seriál i natáčel. Je to nejmenší bistro, bufet, stánek - dekorace, ve které jsem kdy točil. Když se tam měl vejít rozložitý muflon s rohy a jelen s parohy a zajíc i s ušima, tak nás tam bylo opravdu plno. A co teprve když tam přišel tchoř, to bylo i dusno,“ říká k natáčení režisér Milan Šteindler.
Milan Šteindler
Krmelec U Muflona - Šteindler jako jelen! To jsem z toho... | Stream Seznam.cz