George Clooney končí s herectvím. Důvod? Tequila!

George Clooney končí s herectvím. Důvod? Tequila!
Suburbicon: Temné předměstí
Není pochyb o tom, že George Clooney dosáhl víceméně všeho, co si mohl kariérně přát. Oscara získal jako herec (Syriana) i producent (Argo), hrál v řadě ceněných snímků (ať už komerčních nebo uměleckých) a dokonce získal roli Batmana... ok, tohle je kapitola, na kterou nikdo - ani Clooney, ani jeho fanoušci - nemají potřebu vzpomínat, ale stejně... hrál prostě Batmana! A tahle možnost, co si budeme povídat, také nepřistane na stole každému.
Jeden by očekával, že si Clooneyho ještě nějakou dobu na plátně užijeme, z rozhovoru pro The Sunday Times ale vychází, že to tak zdaleka být nemusí: "Podívejte, hraju dlouho a ano, vím, že je mi teprve 56. Ale už nejsem ten chlap, co dostane holku. Teda, jasně, už bych tím chlapem ani být neměl. Ale takhle, kdyby mi někdo nabídl roli alá Paul Newman v Rozsudku, jdu do toho. Ale takových moc není. Hraní bylo něco, čím jsem vydělával na nájem, ale prodal jsem tequilu za miliardu po*ranejch dolarů. Prachy už nepotřebuju."
Clooney v rozhovoru naráží na to, že v polovině letošního roku prodal svou značku tequily Casamigos, kterou před pár lety založil se svými přáteli a to za zmíněnou miliardu dolarů (v přepočtu cca 23,5 miliardy korun). Znamená to konec herce-Clooneyho? Evidentně to Clooney zvažuje. Minimálně jako režisér by nám ale ještě nějakou dobu vydržet mohl... tedy, pokud ho neodradil od režie jeho poslední film Suburbicon: Temné předměstí (u nás v premiéře až tento týden), který v Americe propadl u kritiky i diváků.
george-clooney-konci-s-herectvim-duvod-tequila
Matt Damon, Julianne Moore