Špindl: Když se ženské perou o polonahého chlapa v zimě na horách

Špindl: Když se ženské perou o polonahého chlapa v zimě na horách
David Gránský | BontonFilm
Špindl natočil Milan Cieslar, tvůrce komedií Láska je láska (2012) nebo Život je život (2015). V hlavních rolích si zalyžují Anna Polívková, David Gránský, Kateřina Klausová, Anita Krausová, Oldřich Navrátil nebo Jan Révai. Na krkonošských svazích a v horských chalupách se objeví i Karel Zima, Jakub Kohák, Alice Bendová, Marek Vašut, Lukáš Pavlásek a další.

Špindl: První upoutávka

Špindl
„Natáčení filmu Špindl bylo jedno z nejzábavnějších v mém životě. Vlastně mi ani nevadilo, že jsem musel v jedné scéně běhat úplně nahý v mrazu. Snad to nakonec diváci a hlavně divačky ocení,“ líčí jeden z hlavních mužských hrdinů David Gránský.
Kateřina Klausová, Anna Polívková, David Gránský
Špindl | BontonFilm
O čem snímek pojednává? Sestry Eliška, Katka a Magda vyrážejí na dámskou jízdu. Mají v plánu si užít odpočinek, zábavu a možná i trochu milostného dobrodružství. Eliška je v pohodě, ale Katce i Magdě už třicet bylo a jsou pořád single. Objeví se ten pravý v zimním sněhu? Jisté je, že na svazích, ve stopách a v chalupách potkají další účastníky zimních radovánek, řadu zábavných a svérázných postav.
Kateřina Klausová, Anna Polívková, Lukáš Langmajer
Špindl | BontonFilm
„Všem třem hlavním hrdinkám se ve Špindlu totálně změní život. Cesta k této změně vede přes milostná zklamání, sexuální dobrodružství a několik pořádně bolestných kocovin. Tenhle film je zkrátka ze života,“ směje se představitelka Elišky Kateřina Klausová.
Špindl chce navázat na ty nejlepší tradice veseloher z prostředí českých hor. Zda se to povedlo se dozvíte počínaje 21. prosincem v tuzemských kinech.