Zkuste konkurz. I vaše dítě si může zahrát ve filmu podle Marie Poledňákové

Zkuste konkurz. I vaše dítě si může zahrát ve filmu podle Marie Poledňákové
Komediálně laděný příběh s detektivní zápletkou Ten, kdo tě miloval začne v listopadu natáčet tým producenta Adama Dvořáka. Scénář napsal ve spolupráci s Marií Poledňákovou, autorkou stejnojmenné knižní předlohy, Jan Pachl. V hlavních rolích se představí Hynek Čermák, Eva Holubová, Lukáš Vaculík, Soňa Norisová, Karel Heřmánek a další.
Marie Poledňáková, Jiří Bartoška, Kamila Magálová
Marie Poledňáková během natáčení komedie Líbáš jako ďábel (2012) | če
Ještě než padne první klapka je nezbytné najít dva představitele hlavních dětských rolí. Tvůrci proto vypsali konkurz na chlapce ve věku 6 - 11 let, který se uskuteční v neděli 22. října 2017 od 15:00 v pražském multiplexu PREMIERE CINEMAS PARK HOSTIVAŘ (Švehlova 1391/32, Praha 10).
Uchazeči o roli se během konkurzu mohou setkat s Janem Pachlem i Adamem Dvořákem, účast přislíbila i Marie Poledňáková a představitelka jedné z hlavních rolí Eva Holubová.
konkurz-deti-premiere-cinemas
Anotace ke knize: Vanda Kalinová žila spokojený život na lázeňském maloměstě. Ale pak zasáhl krutý osud a ona se po ztrátě manžela, elitního vyšetřovatele, musí postavit celému světu a udržet rodinu pohromadě. Snad i předvánoční shon by mohl paradoxně pomoci… Jenže pak v manželových věcech narazí na dokumenty, které ukazují, že Josef k ní nebyl ani zdaleka upřímný… Vanda se tak po boku svých dětí a tchyně vydává po stopách temných tajemství, které vedou nejen k nejmocnějšímu muži kraje, ale i do její vlastní minulosti. Odpovědi, které získá, však mohou ohrozit vše, co miluje… První kriminální román Marie Poledňákové je plný nejen napětí a sympatických postav, ale i humoru a ironie.
Jan Pachl
Jan Pachl
Jan Pachl o připravovaném filmu: „S detektivkami se v poslední době doslova roztrhl pytel. Detektivní román Marie Poledňákové „Ten, kdo tě miloval“ patří do skupiny výjimečně zdařilých a nadčasových. Hlavním detektivem není policista, ale vdova, manželka, matka, snacha. Když si k tomu přimyslíme perspektivu vyprávění v rovině mírné nadsázky, ironie osudu a černého humoru, vyjde nám forma natolik odlišně vyprávěného detektivního příběhu, o kterém si dovolím prohlásit, že je onou dírou na trhu.“