Zaplatila za roli ve filmu a nakonec tam skoro nebyla

Zaplatila za roli ve filmu a nakonec tam skoro nebyla
Olivia Munn ve filmu Pařba o Vánocích (2016) | Paramount Network
skutecny-pech-zaplatila-za-roli-ve-filmu-a-nakonec-tam-stejne-temer-neni
Olivia Munn na place Dannyho parťaček | Yahoo! News
Takovým případem je například herečka Olivia Munn, která dnes slaví narozeniny (je jí 40 let). Když se upisovala epizodní roličce ve snímku Debbie a její parťačky (2018), byla její role popsána s tím, že herečka bude slavnostně oblečena na ples Met Gala. Munn zcela logicky očekávala, že o šaty se postarají filmaři, ale nikoli.
„Byla jsem nadšená, když mi zavolali, abych hrála v Debbie a jejích parťačkách. Myslela jsem si, jak to bude super, že mě oblečou a připraví, ale ne, všechno šlo na mě,“ prozradila herečka v rozhovoru pro EW.
Nejzábavnější ovšem na celé této historce je fakt, že je Munn nakonec ve filmu minimálně. Přesto herečka o celé situaci hovoří optimisticky, neboť se na natáčení setkala s úžasnými kolegyněmi jako Cate Blanchett, Sarah Paulson nebo Sandra Bullock. „Volali mi producenti a režisér. Byla jsem nadšená. Stálo mě to peníze, abych ve filmu byla. Nyní ale vedu všemožné rozhovory o tom, že se tam vlastně ani pořádně neobjevím. Zaplatila jsem hodně peněz za to, abych všem říkala, že ve filmu nakonec nehraju.“
Tak tomu říkám absurdní situace, ale známe to všichni, že? Jak je vidět, ani celebrity to občas v práci nemají lehké... :-)
nekteri-herci-za-sve-role-i-plati-napriklad-olivia-munn-1
Jason Bateman, Olivia Munn

Poznáte krásné herečky, ale neoblečené?