Ondřej Vetchý jako Lucifer. Poznáte další herce z Čertího brka?

Ondřej Vetchý jako Lucifer. Poznáte další herce z Čertího brka?
Čertí brko | Punk Film / Marek Novotný
„Moc bych přál téhle pohádce, aby se zařadila mezi ty, na kterých jsme vyrostli a které jsme milovali a neseme si je v sobě po celý život,“ říká herec Ondřej Vetchý. Jeho pekelníka Lucifera najdete na titulním obrázku článku, další fotky z natáčení jsou uvedeny s nápovědami. Kolik známých tváří, které se v Čertím brku představí, odhalíte?
Judit Pecháček, Jan Cina
Marek Daniel
Václav Kopta
Jan Budař
Jakub Žáček, Václav Kopta, Lukáš Latinák
Na to, abychom si odpověděli na otázku, jak se Čertí brko povedlo, si budeme muset déle než rok počkat. Pohádka bude mít premiéru v listopadu roku 2018. Což jen svědčí o tom, že tvůrci nechtějí v rámci dokončovacích prací nic uspěchat.
Pod scénářem originální pohádky je podepsáno trio Robert Geisler, Tomáš Hodan a Marek Najbrt (též režisér snímku). Příběh pojednává o neomylném čertím brku, které zapisuje spravedlivě lidské hříchy. Jenže jednou přestane fungovat a mladý čert Bonifác je vyslán na mezi lidi, aby sjednal nápravu. Pochopitelně se to poněkud zvrtne.  

Poslední filmová klapka:

K zajímavostem z filmu bude patřit například struktura samotného Pekla a takzvaných detašovaných pracovišť. Režisér a spoluscenárista Najbrt to vysvětluje. „V našem příběhu existuje ústřední peklo s Luciferem a další podpekla, což jsou jakási detašovaná pracoviště, jako když máte v malém městě policejní stanici, a tato podpekla řeší hříšníky v daném okrsku.“ Vypadá to, že příští listopad bude v kinech nejen pekelné vedro, ale i legrace.