Evangeline Lilly jako The Wasp na první fotce z Ant-Mana 2

Evangeline Lilly jako The Wasp na první fotce z Ant-Mana 2
Evangeline Lilly | Marvel Studios
Sama herečka je na ní v kostýmu své hrdinky Wasp a fotografii okomentovala slovy: „Je mi ctí být dnes na place a hrát Wasp v den, kdy by Jack Kirby (tvůrce legendárních komiksů) oslavil 100. narozeniny.“
Evangeline Lilly
Evangeline Lilly | Marvel Studios
V dalších rolích Ant-Man and the Wasp se představí již z prvního dílu známí Paul Rudd (Scott Lang/Ant-Man), Michael Peña (Luis), Michael Douglas (doktor Hank Pym), Judy Greer (Maggie Lang), Bobby Cannavale (Paxton) a Abby Ryder Fortson (Cassie Lang). Nově příchozími jsou Michelle Pfeiffer (Janet van Dyne), Laurence Fishburne (doktor Bill Foster), Hannah John-Kamen (Ghost), Walton Goggins (Sonny Burch) a Randall Park (Jimmy Woo).
Paul Rudd
Ant-Man
Děj nás zavede do doby po Občanské válce mezi superhrdiny. Scott Lang musí čelit tomu, že je kromě superhrdiny i otcem. Vyvážit obě své role ale není nic snadného, zvláště když Hope van Dyne a její otec Hank Pym potřebují pomoc v plnění nové mise. Scott musí opět obléci svůj oblek a po boku Wasp bojovat a spolupracovat na odtajnění zajímavých informací z minulosti.
Režíruje autor předchozí Ant-Mana Peyton Reed. Premiéra Ant-Man and the Wasp je v plánu na 5. července 2018.