Natočil karlovarskou znělku s Melem Gibsonem. Nyní se Martin Krejčí vydává do Hollywoodu

Natočil karlovarskou znělku s Melem Gibsonem. Nyní se Martin Krejčí vydává do Hollywoodu
Martin Krejčí
natocil-karlovarskou-znelku-s-melem-gibsonem-nyni-se-martin-krejci-vydava-do-hollywoodu-1
Martin Krejčí
The True Adventures of Wolfboy je neobvyklým příběhem o dospívání. Vypráví o mladém outsiderovi, který uteče z domova, aby našel svou matku, a o pestrých setkáních, která jeho cestu provázejí. Za scénářem k filmu stojí uznávaná dramatička Olivia Dufault.
Martin Krejčí je oceňovaný scenárista a režisér. Jeho krátký film Fricasse (2003) byl po své premiéře v Cannes (sekce Quinzaine des rèalisateurs) kladně přijat nejen obecenstvem, ale i odbornou kritikou. Následně byl promítán kromě mnoha dalších festivalů i v Rotterdamu a Torontu. Úspěšný byl i jeho další krátký film Strach (2013) s Adamem Mišíkem v hlavní roli. Českému publiku je Krejčí znám také jako spoluautor originálních znělek Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary, například té s Melem Gibsonem.
Martin Krejčí, Mel Gibson
Připravovaný film The True Adventures of Wolfboy produkuje společnost K Period Media, která stojí za úspěšným oscarovým filmem Místem u moře (2016), ve spolupráci s Big Indie Pictures a Heroes and Villains.
Jaeden Martell
Jaeden Lieberher
První klapka filmu by měla padnout začátkem září. V hlavních rolí se představí držitel ceny Emmy John Turturro (seriál Jedna noc, kultovní Big Lebowski) a Jaeden Lieberher (brzy se představí v hororu To).