První oficiální foto týmu z Mission: Impossible 6

První oficiální foto týmu z Mission: Impossible 6
Je na nich k vidění kompletní složení týmu agenta Eathana Hunta v podání Toma Cruise, Simona Pegga, Vinga Rhamese a Rebeccy Ferguson. Spolu s nimi se na plátna kin vrací i Sean HarrisMichelle Monaghan a Alec Baldwin. Nováčky budou Henry Cavill, Vanessa Kirby a Angela Bassett.
prvni-oficialni-foto-z-mission-impossible-6
Christopher McQuarrie režíroval předešlý díl série Mission: Impossible s podtitulem Národ grázlů a i tentokrát je vedle režiséra i autorem scénáře. Filmaři však stále zápletku tají, tudíž o čem pojednává, je zatím ve hvězdách. Česká premiéra Mission: Impossible 6 je naplánována na 26. července 2018. A všichni doufají, že naváže na úspěchy předešlých snímků.
Ty vznikly na základně původního televizního seriálu z roku 1966. Seriál Mission Impossible byl tak úspěšný, že se dočkal 7 sezón o 171 dílech. V roce 1988 se filmaři pokusili seriálovou legendu oživit, ale nepodařilo se a nová televizní verze si tehdy došla jen pro dvě série. Až příchod hvězdy Toma Cruise vše změnilo a z televizního seriálu se stal filmový fenomén.