Netradiční animovaná podívaná Kniha života se dočká pokračování

Netradiční animovaná podívaná Kniha života se dočká pokračování
„Pokračování vzniklo na základně toho, že se lidé ptali, co se s postavami stalo dál, co se stalo Bohům?“ Uvedl Gutierrez. „Dvojka bude na tyto otázky odpovídat a bude podivným způsobem pokračovat v příběhu těch, které jsme milovali v prvním díle. Jsem velký fanoušek romantických filmů. Vždy se snažím přijít na to, co se dělo pak. A to je něco, na co se budeme ptát.“
Kniha života okouzlila jedinečným stylem vizualizace, vtipným neotřelým příběhem a nadupaným soundtrackem. Hlavní hrdina Manolo je na vážkách, zda naplnit očekávání rodiny nebo jít za svým srdcem. Než-li se rozhodne, kterou cestou jít, pouští se do neuvěřitelné dobrodružství, jež pokrývá tři fantastické světy, ve kterých musí čelit svým nejhlubším obavám.
„The Book of Life 2 bude technicky i vizuálně pokračovat v úžasném světě, který Jorge v prvním snímku vytvořil,“ nechal se slyšet Chuck Piel, jeden z ředitelů Reel FX. „Původní snímek byl v mnoha ohledech zlomový a my doufáme, že dvojka si povede stejně.“
netradicni-animovana-podivana-kniha-zivota-se-docka-pokracovani
Kniha života měla rozpočet 50 milionů dolarů. Celosvětově si přišla na 100 milionů dolarů, takže si na sebe dokázala poměrně slušně vydělat. Teď je otázkou, zda zaboduje i její mladší bratříček. Nemělo by to být ale složité, neboť si první film vybudoval velmi věrnou fanouškovskou základnu.
Gutierrez, jeho ženaSandra Equihua a Paul Sullivan zašli dokonce tak daleko, že pro The Book of Life 2 již vytvořili i první vizi plakátu (viz. výše). Tak se nechme překvapit, jestli ho studio nakonec i použije.