Jeepers Creepers 3 se připomíná v novém traileru a má datum premiéry

Jeepers Creepers 3 se připomíná v novém traileru a má datum premiéry
Ve třetím díle se seržant Tubbs (Brandon Smith), kterého fanoušci dobře znají z jedničky, připojí ke speciální jednotce, jejímž cílem je zničení Creepera. To ale není nová zpráva. O znovu zapojení Tubbse do příběhu se ví od roku 2015, kdy režisér/scenárista Victor Salva ohlásil, že na trojku konečně po letech sehnal peníze. Novinkou je návrat jiné postavy.
Napřed spoileroidní flashback - hrdiny prvního filmu byli sourozenci Trish (Gina Philips) a její bratr Darry (Justin Long), kteří na Creepera ke své smůle narazili. Ze souboje s monstrem nakonec vyvázla se zdravou kůží jen Trish. A právě na ní se mohou fanoušci série v trojce těšit. Podle slov Phillips ale nebude hlavní postavou. "Není to můj film. Co tam dělám je tak trochu... neměla bych o tom mluvit... postarám se, aby se věci daly do pohybu."
A nyní již ke slíbenému traileru:
Jeepers Creepers 3: Cathedral
Kdy se Jeepers Creepers 3 podívá do kin? Prapůvodně měl mít snímek premiéru v roce 2008. Nejrůznější odklady ho posunuly na letošní duben, i tohle datum ale tvůrci nakonec prošvihli. Nakonec se pokračování podívá do amerických kin 26. září 2017. Českého distributora film zatím nemá (pravděpodobně se vyčkává, jak si film povede v zámořských kinech).
V případě úspěchu tvůrci slíbili další díl, k němuž již mají napsaný scénář.