Rambo dostane indický remake

Rambo dostane indický remake
Již loni vznikl kuvajtský akční film Second Blood, jehož hrdinou je Yousef Rambu, bývalý člen speciálních kuvajtských sil, který byl v minulosti zajat a mučen Číňany a nově ho čeká záchrana rukojmích na asijském ostrově.
Nový remake nyní vzniká v Bollywoodu. Legendárního Johna Ramba si v něm zahraje vycházející hvězda indického filmu jménem Tiger Shroff. Na filmu se oficiálně pracuje a studio dokonce již uvolnilo první plakát.
Tiger Shroff
Shroff, který se od dětství věnuje bojovým uměním, k filmu uvedl následující: "Určitě nemám v plánu nahradit legendárního Sylvestera Stallona, současně ale cítím, že na něco podobného jsem se připravoval celý život." Sám Stallone na svém Facebooku vyjádřil herci podporu. "Vždy cítím vzrušení, když má mladý umělec vzácnou možnost dosáhnout až ke hvězdám. Věřím, že do toho dáš celé své srdce i duši. Nikdy to nevzdávej, chlape!"
Indický Rambo se začne natáčet příští rok v únoru a premiéru by měl mít v roce 2018. V klasické české kinodistribuci s filmem na 99% počítat nemůžeme. Při troše štěstí se s ním setkáme na Festivalu bollywoodského filmu, který je každoročně pořádán v říjnu v pražském kině Světozor.