První pohled na seriál Hotel Transylvánie je tu!

První pohled na seriál Hotel Transylvánie je tu!
Na televizní obrazovky se Hotel Transylvánie podívá 25. června na programu Disney Channel. To ale není vše, Disney toho má připraveno více. Pro diváky Disney Channel App, Disney YouTube a VOD bude premiérový díl dostupný již 20. června.
Pro ostatní publikum až 25. června. Od té doby poběží nové díly Hotelu Transylvánie každý večer od 20:00 až do 29. června. Poté bude následovat trojice krátkých filmů, která odstartuje 4. července, a na ni naváže (přesně 9. července) celý seriál vysílaný již jednou týdně v neděli v pravidelném vysílacím čase. Diváci se dočkají celkem 26 dílů o délce 22 minut.
prvni-pohled-na-serial-hotel-transylvanie-je-tu
Děj seriálu se bude točit kolem dospívání Drákulovy dcery Mavis a jejích třech nejlepších kamarádů - Hanka N. Steina, Pedra a Wendy Blobové. Zatímco se Drákula vydá na "služební cestu", rozhodne se Mavis, že je nejvyšší čas ukázat otci, co dokáže. S pomocí přátel začne realizovat plány na modernizaci hotelu. V tu chvíli se ale objeví teta Lydia, Drákulova starší upnutější sestra. Mavis a její přátelé se chtějí svobodně bavit, ale Lydia trvá na mnohem větším hotelovém pořádku a kázni...

Upoutávka:

Hotel Transylvánie
Trojice krátkých filmů, která seriál uvede, bude pojednávat o tom, jak se Drákula a Mavis připravují na to, aby se Drac stal součástí prestižní Upíří rady. Kraťasy budou k vidění i v aplikaci Disney Channel a na Disney Channel YouTube.