Úspěšná pohádka Anděl Páně 2 zamířila na fyzické nosiče a VOD (SOUTĚŽ)

Úspěšná pohádka Anděl Páně 2 zamířila na fyzické nosiče a VOD (SOUTĚŽ)
Anděl Páně 2 | Česká televize
Ondřej Trojan, Jiří Dvořák
Anděl Páně 2 | Česká televize
DVD Anděl Páně 2 nabízí divákům vedle samotného filmu i pohled do zákulisí. Bonusy mají hodinu a prozradí, jak vznikaly kostýmy, masky a kulisy nebo jak se vytvářely triky. Nechybí nepovedené záběry, rozhovory s tvůrci filmu, videoklipy a písničky.
Anděla Páně 2 vidělo v českých kinech přes 1 milion 130 tisíc diváků, kteří za vstupenky zaplatili přes 136 milionů korun. Vydavatel nosičů má proto velká očekávání i co se týče prodeje DVD a dalších formátů. V první fázi posílá na trh 70 tisíc kusů. „Anděl Páně 2 by měl letos samozřejmě patřit mezi ty úplně nejprodávanější filmy na DVD a Blu-ray po boku pokračování Šmoulů a Já, padouch,“ předpokládá Martin Palán, ředitel Bontonfilmu, který všechny tři filmy na DVD v České republice vydává.
uspesna-pohadka-andel-pane-2-zamirila-na-fyzicke-nosice-a-vod-soutez
Režisér Jiří Strach na křtu DVD Anděl Páně 2.
Anděl Páně 2 je vedle řady prvenství také úplně prvním českým filmem, který vychází v nastupujícím formátu Ultra HD v extrémně vysokém rozlišení. Hollywoodská studia považují UHD v oblasti fyzických nosičů za formát budoucnosti, výrazným způsobem totiž zvyšuje rozlišení a kvalitu obrazu. Oproti současnému nejkvalitnějšímu obrazu Blu-ray disků je rozlišení UHD čtyřnásobné.
Poznejte oblíbené pohádky
Soutěž o UHD Anděl Páně 2 vám prozatím nenabízíme, spokojit se musíte s "obyčejným" DVD. Ve spolupráci s Bontonfilmem odměníme 5 z vás, kteří v naší nové redakční hře "Poznejte oblíbené pohádky" nasbírají nejvíce bodů. Šťastlivce vylosujeme z dvacítky nejúspěšnějších. Bodování uzavřeme ve čtvrtek 27. dubna v 17:00.