Pokus o teroristický útok ve vlaku podle Clinta Eastwooda. Jedinečná rekonstrukce představuje trailer

Pokus o teroristický útok ve vlaku podle Clinta Eastwooda. Jedinečná rekonstrukce představuje trailer
Paříž 15:17 / trailer | Warner Bros.
Nové drama režiséra Clinta Eastwooda nese název Paříž 15:17. Snímek vychází z dva roky starých událostí, které se odehrály ve vlaku na trase z Bruselu do Paříže. Tehdy šestadvacetiletý muž zaútočil na cestující vysokorychlostního vlaku, ale byl zpacifikován trojicí amerických vojáků. 
Scénář napsala debutující Dorothy Blyskal (do téhle chvíle se živila hlavně jako asistentka produkce) vychází z knihy trojice cestujících Anthony Sadlera, Aleka Skarlatose, Spencera Stona a Jeffreye E. Sterna The 15:17 To Paris: The True Story Of A Terrorist, A Train, And Three American Heroes. Unikátní na tomhle filmu je, že Eastwood nevyužil pro role vojáků žádné zkušené herce - hrají je sami aktéři incidentu, tedy Sadler, Skarlatos a Stone. Míra autenticity by proto měla být - minimálně díky nim - maximálně vysoká.
Paříž: 15:17 vstoupuje do kin již za dva měsíce (u nás konkrétně 8. února 2018) a studio uvolnilo první videoupoutávku. Eastwoodovské atributy ani tentokrát nezapře a nejedno oko nezůstane suché. Nejen amerického vlastence.
Paříž 15:17