V rodinné komedii Jak se moří revizoři se objeví falešný Chuck Norris

V rodinné komedii Jak se moří revizoři se objeví falešný Chuck Norris
Jak se moří revizoři | Blue Lune Productions
„Naším cílem je filmové obecenstvo pobavit a skrze obyčejnou rodinku Malých poukázat lehkou satirou na nešvary současnosti,“ přibližuje režisérka Eva Toulová.
Jak se moří revizoři
| Blue Lune Productions
Herec Petr Batěk se již převtělil do Chucka Norrise a vychutnal si natáčecí den s partou nadšených japonských turistů. „Mám velkou radost, že můžu pracovat na tak poutavém příběhu, jehož scénář mě zaujal hned po první přečtení. To, že jsem se mohl na okamžik převtělit do nezničitelného Chucka, je jen třešnička na tomto filmovém dortu,“ říká Batěk.
Petr Batěk
Jak se moří revizoři | Blue Lune Productions
Zábavná komedie Jak se moří revizoři (2018) pojednává o obyčejné maloměstské rodině, jejíž členové se nebezpečně podobají těm, které znají diváci a čtenáři. Syn (Ladislav Ondřej) spěje k tomu být úspěšným zločincem. Naneštěstí je jeho první obětí přepadení vlastní matka, což mu značně přitíží ve vysněné kariéře. Dcera je sebevědomá a své půvaby využívá, co to jde. Veškerý čas věnuje multirandějí s více chlapci naráz a posouváním hranic, co všechno její protějšky vydrží. Matka (Dana Morávková) zase ujíždí na slevových portálech, výhodných nákupních akcích a soutěžích. A otec? Ten je tím nejobyčejnějším z obyčejných - dopravním revizorem.
Jak se moří revizoři
| Blue Lune Productions
Na scénáři svého právě natáčeného snímku Jak se moří revizoři pracovala Eva Toulová dva roky. Ve vedlejších rolích se představí například modelka Aneta Vignerová nebo Miss World 2015 Andrea Kalousová. Premiéra filmu se uskuteční na jaře 2018.