OBRAZEM: Anime Show & Game Expo 2017 aneb Nad Tatrou sa blýska

OBRAZEM: Anime Show & Game Expo 2017 aneb Nad Tatrou sa blýska
Jakub Selesi nám do redakce poslal následující fotoreport a krátký komentář z bratislavské sleziny fanoušků komiksu, anime, mangy a dalších fenoménů. V hlavní roli rafinované kostýmy, doplňky a jejich nositelé. Nechyběl Deadpool, Batman, Joker, Harley Quinn, postavy ze světa japonské anime tvorby. A teď už má prostor Jakub, za jehož příspěvek děkujeme. A vybízíme další, aby se také blýskli.
obrazem-bratislavska-anime-show-game-expo-2017-1
"24. - 26.3. proběhl v Bratislavě již X. ročník mezinárodního festivalu Anime Show společně s mezinárodní výstavou Game Expo. Kromě nesčetného množství Cosplayerů byla Anime Show doprovázena bohatým programem. Festival jako takový se věnuje anime, manze, japonské kultuře, sci-fi, fantasy a KPOPu. Nebylo tudíž žádným překvapením, že i letos na návštěvníky čekalo mnoho přednášek, ukázek ze světa anime (ať už šlo o novější, starší nebo aktuálně velice populární kousky).
obrazem-bratislavska-anime-show-game-expo-2017-13
Člověk se mohl podívat na film, zahrát si stolní hru, Laser game, zastřílet si z luku. Nechyběly videohry, arkádové automaty a mnoho dalšího."