Muž z oceli 2 by mohl dostat posilu od Kingsmanů

Muž z oceli 2 by mohl dostat posilu od Kingsmanů
Muž z oceli
Snímek je zatím ve fázi "jednou by to mělo studio natočit", přičemž v tuhle chvíli nemá ani datum premiéry. U Wanerů to každopádně myslí s druhou sólovkou Supermana vážně a již nějakou dobu hledají pro Muže z oceli 2 režiséra. Podle posledních zpráv se studio snaží k režii přemluvit Matthew Vaughna (režie i scénář obou dílů série Kingsman). Zatím se o spolupráci jen jedná a je dost možné, že Vaughn nakonec na sólovku Supermana nekývne.
Šance tu ale jsou, protože Vaughn měl zájem již o natočení prvního dílu. Chtěl ho však pojmout odlehčeně (konkrétně Warnerům řekl, že by neměli dělat vážnou verzi ve stylu Temného rytíře, protože Superman by podle něho měl být barevný a zábavný) a tehdy u producentů se svou vizí nepochodil.
I pokud jednání nedopadne, u Warnerů údajně hodlají Vaughna využít pro jiný projekt. Není se co divit. Rozpačité dosavadní reakce na jejich komiksové filmy by podobný talent užily. Ostatně, Vaughn má na kontě vyjma Kingsmanů i pecky Kick-Ass a X-Men: První třída, takže své kvality pro téma již projevil.
Henry Cavill
Ben Affleck, Gal Gadot, Ezra Miller
Víte že...
... Vaughnovou manželkou je světoznámá modelka Claudia Schiffer?