Jaký je pravdivý příběh Jana Masaryka? (SOUTĚŽ)

Jaký je pravdivý příběh Jana Masaryka? (SOUTĚŽ)
Soutěžte a vyhrajte jednu z 5 knih "Jan Masaryk - pravdivý příběh".
jaky-je-pravdivy-pribeh-jana-masaryka-soutez
Soutěžte a vyhrajte jednu z 5 knih "Jan Masaryk - pravdivý příběh".
Na začátku realizace snímku Masaryk byla kniha Pavla Kosatíka a Michala Koláře "Jan Masaryk - pravdivý příběh". Do knihkupectví se dostala v roce 2009 a přinesla první ucelený životopis Jana Masaryka včetně neznámých faktů z jeho soukromí i politického života. Režiséra Ševčíka některé fragmenty zaujaly natolik, že si usmyslel převést je na filmové plátno. Bavíme se o těžkých letech, kdy Janu Masarykovi zemřel otec, došlo k Mnichovské dohodě a následně 2. světové válce. Jan, který byl až do roku 1938 československým velvyslancem v Londýně, odcestoval do USA. A právě o americké epizodě pojednává v největší míře Masaryk, který vstoupí ve čtvrtek do kin.

Trailer k filmu:

Zajímá vás příběh československého diplomata, syna TGM a člověka, s jehož skonem se na následujících 40 let de facto uzavřela demokratická éra naší země? Ve spolupráci s distribuční společností Bioscop vám přinášíme soutěž o 5 exemplářů knihy "Jan Masaryk - pravdivý příběh", kterou Mladá fronta připravila v novém vydání.
"Není to jen životopis, není to jen historie. Je to především příběh o velké lidské osamělosti a zodpovědnosti," píše v komentáři ke knize jedna ze čtenářek. 
Znáte filmy pojednávající o našich novodobých dějinách?
Máte zájem knihu vysoutěžit? Zúčastněte se naší nové redakční hry. Prokažte, že znáte filmy pojednávající o našich novodobých dějinách, a získejte na první pokus co nejvíce bodů. Následně z 20 nejúspěšnějších vylosujeme pětici výherců. Bodování soutěže uzavřeme ve středu 15. března ve 12:00.