KINOBOX PŘEDPREMIÉRY - Očekávaný blockbuster Kong: Ostrov lebek ještě nabízí pár volných míst zdarma

KINOBOX PŘEDPREMIÉRY - Očekávaný blockbuster Kong: Ostrov lebek ještě nabízí pár volných míst zdarma
Kong: Ostrov lebek
Kong: Ostrov lebek | Warner Bros.
Producenti akčního sci-fi Godzilla (2014) přicházejí ve filmu Kong: Ostrov lebek s novým zpracováním původního příběhu o jednom s nejmocnějších monster. Dobrodružný film Jordana Vogt-Robertse (nezávislý hit Králové léta) vypráví příběh badatelů, vojáků a dobrodruhů, kteří se spojili, aby prozkoumali ostrov v Pacifiku, který není zanesen do žádné mapy. Odříznuti od všeho, co znají, vstupují na území mohutného Konga. Setkají se ale nejen s ním…
S kým se v kině potká divák? S Tomem Hiddlestonem, Samuelem L. Jacksonem, Johnem Goodmanem, oscarovou herečkou Brie Larson nebo Johnem C. Reillym.
John Goodman, Brie Larson, Tom Hiddleston, John C. Reilly
Kong: Ostrov lebek | Warner Bros.
Snímek Kong: Ostrov lebek si užijí nejen mladší diváci, kteří si libují v ohromujících efektech a velkolepé výpravě, ale též vyznavači válečných dramat ze 70. a 80. let. Z nejedné upoutávky na Konga to na vás prostě musí dýchnout. Režisér Jordan Vogt-Roberts snímek natáčel šest měsíců v exteriérech na třech kontinentech: na Havaji, australském Gold Coast a ve Vietnamu.
Očekávaný blockbuster Kong: Ostrov lebek uvede do českých kin distribuční společnost Freeman Entertainment CZ. Jestli chcete film vidět mezi prvními, máte možnost. KINOBOX PŘEDPREMIÉRA proběhne již ve středu 8. března od 19:00 ve všech tuzemských kinech sítě Premiere Cinemas.

Trailer:

Kong: Ostrov lebek
Jak se na projekci zdarma dostat? Vyberte si kino a rezervujte místo v sále - Premiere Cinemas Praha Hostivař, Premiere Cinemas Olomouc, Premiere Cinemas Teplice. Abyste si účast v kině zajistili, musíte ohodnotit a okomentovat tři filmy v naší databázi. Poté se aktivuje možnost rezervace. Registrace uzavřeme v úterý 7. března v 19:00. Podrobnosti o našich projekcích si můžete přečíst zde.