Animovaný hit Zpívej se dočká pokračování, na Tajný život mazlíčků 2 si rok počkáme

Animovaný hit Zpívej se dočká pokračování, na Tajný život mazlíčků 2 si rok počkáme
Série Já, padouch, jejímž prvním dílem studio odstartovalo svou pouť v kinech, byla trefou do černého. Teprve až loňský rok lze ale označit za zlomový. llumination Entertainment uvedlo do kin hned dvě nové značky - Tajný život mazlíčků a Zpívej - a obě slavily u diváků úspěch. O tom, že se mazlíčci dočkají pokračování, jsme psali již loni v srpnu. Tajný život mazlíčků 2 měl podle původních plánů dorazit do českých kin již příští rok v červenci, studio ale nyní posunulo datum premiéry až na 9. července 2019.
Nově také bylo uvedeno, že nás čeká i Zpívej 2. Jednička zatím vydělala celosvětově 429 milionů dolarů, což je sice o více jak polovinu méně než první mazlíčci, pořád jde ale o skvělé číslo, když vezmeme v potaz na animák skromný rozpočet (75 milionů). Zpívej 2 nás proto nemine, na film si ale počkáme. Studio předběžně počítá s premiérou až v roce 2020.
Ten samý rok uvede llumination Entertainment do kin Mimoně 2. Nejdříve se dočkáme Já, padouch 3, česká premiéra je stanovena na 29. června 2017.