První oficiální fotka týmu Liga spravedlnosti je tu!

První oficiální fotka týmu Liga spravedlnosti je tu!
Ligu spravedlnosti na plátnech kin utvoří Batman (Ben Affleck), Superman (Henry Cavill), který nicméně na obrázku není, Wonder Woman (Gal Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Flash (Ezra Miller) a Cyborg (Ray Fisher).
prvni-oficialni-fotka-tymu-liga-spravedlnosti-je-tu
V dalších rolích se objeví Amy Adams jako Lois Laneová, Willem Dafoe v roli Nuidise Vulka, Jesse Eisenberg coby pološílený Lex Luthor, Jeremy Irons jako Alfred Pennyworth, Martha Kentová v podání Diany Lane, Connie Nielsen jako královna Hippolyta a J. K. Simmons coby komisař Gordon.
Dále se spekuluje o tom, že se ve snímku navíc objeví i Ciarán Hinds (Steppenwolf), Amber Heard (Mera) a Kiersey Clemons (Iris Westová).
Poté, co Batman opět získal víru v lidskost a inspiroval ho Supermanův obětavý čin, rozhodl se, že vytvoří tým z metalidí, kteří budou v Supermanově nepřítomnosti chránit Zemi. Společně s Wonder Woman se proto vydávají hledat ty, jež by jim v tomto úkolu pomohli a vytvořili Ligu spravedlnosti. Současně s jejich snahou ovšem povstává i ohromný nepřítel, proti kterému možná nebudou ani všichni hrdinové stačit. Režíruje Zack Snyder. Česká premiéra Ligy spravedlnosti je naplánována na 16. listopadu 2017.
Slibovanou první fotky Mery (Amber Heard) naleznete v galerii k článku.